Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Top Movers
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Top Movers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Top Movers
Meander 251
6825MC Arnhem

tel: 026-3763465

Extra informatie

De beste verhuisbedrijven van Nederland
Top Movers is een samenwerkingsverband van vooraanstaande, Erkende Verhuizers en is in ieder deel van Nederland vertegenwoordigd. Elke aangesloten partner levert kwaliteit en zorgt voor de beste dienstverlening. Meer dan 500 goed opgeleide medewerkers brengen die kwaliteit dagelijks in de praktijk en zorgen ervoor dat verhuizingen van particulieren en bedrijven, overheden, scholen en zorginstellingen op rolletjes verlopen. Wij houden nauwlettend in de gaten of onze dienstverlening naar uw wens wordt uitgevoerd. Uw kritiek en verbeterpunten zijn de basis voor onze toekomstvisie. Daarmee streven wij naar de best mogelijke dienstverlening.
Top Movers verhuist u van uw oude naar uw nieuwe huis

Zorgeloos van uw oude naar uw nieuwe huis verhuizen doet u met Top Movers. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die u van begin tot eind met de verhuizing helpen. Spullen worden geïnventariseerd en op een nette en overzichtelijke manier ingepakt en overgebracht. Op die manier houd u het overzicht en weet u precies waar u wat kunt vinden. Aangekomen bij het nieuwe huis, zijn er vaak nog veel kleine klussen die moeten gebeuren. Onze handyman service biedt hier uitkomst. Dit is een van de vele diensten die Top Movers tot een allround verhuisbedrijf maakt, want naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opslag van uw spullen en het kopen en huren van verhuismateriaal.
Top Movers verhuist bedrijven

Met Top Movers laat u zich ook verplaatsen naar uw nieuwe bedrijfspand. Wij maken iedere bedrijfsverplaatsing mogelijk, of het nu gaat om verhuizingen van zorg- of onderwijsinstellingen of kantoorverhuizingen. Een op maat samengesteld team van verhuisspecialisten begeleidt de verhuizing van begin tot eind. Dat begint bij het in kaart brengen van de totale inboedel en eindigt als alle bekabeling in het nieuwe pand netjes is weggewerkt en het laatste schilderij recht hangt.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Top Movers houdt zich tijdens de gehele bedrijfsvoering bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat ziet u terug in ons bedrijfsbeleid, onze medewerkers en de keuze voor materialen. Niet voor niets zijn wij het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet voor de verhuizingen.
Kwaliteit volgens u

Streeft u naar de hoogste kwaliteit? Wij wel! Daarom houdt Top Movers bij iedere klant in de gaten welke wensen en behoeften er zijn, maar ook of onze dienstverlening naar tevredenheid verloopt. Via onderlinge benchmarks bij onze samenwerkende verhuisbedrijven en het meten van prestaties bij onze klanten, houden wij goed in de gaten of alles naar wens verloopt. Om dit zo objectief mogelijk te meten worden de klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd door een extern bureau. De uitkomsten van deze onderzoeken vormen de basis voor onze toekomstvisie. Met andere woorden: welke zaken worden door u hoog gewaardeerd en welke diensten verdienen volgens u verbetering.
Continu kwaliteit

Als klant wilt u tevreden zijn over de kwaliteit van alle diensten die geleverd worden. Daarom toetsen wij de klanttevredenheid niet alleen achteraf, maar zijn wij het gehele proces alert om u over alle diensten zo tevreden mogelijk te houden. Mochten wij ergens tegenaan lopen, dan zorgt Top Movers ervoor dat het knelpunt snel wordt opgespoord en er snel en eenvoudig een oplossing volgt.
Kwaliteit van een Erkende Verhuizer

Maar hoe weet u zeker dat Top Movers de veelbelovende kwaliteit levert? Dat is mede af te leiden aan het verkregen keurmerk van Erkende Verhuizer. Het is voor ons, maar ook voor u een bevestiging voor het leveren van kwaliteit en zekerheid.
Kwaliteit van het milieu

Top Movers is ook maatschappelijk betrokken als het op de kwaliteit van het milieu aankomt. Wij voldoen niet voor niets aan de ISO-14001 norm. Dit internationale certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bewust zijn van de gevolgen van hun werkzaamheden voor het milieu. Top Movers treft maatregelen om de belasting van het milieu zo laag mogelijk te houden. Dat doen we door een laag energieverbruik van onze gebouwen te realiseren en het aan- en afrijden van onze wagens te beperken. Ook zijn wij innovatief als het op ons milieubeleid aankomt. Top Movers is namelijk het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Verhuisbedrijf met innovatief milieubeleid
Maatschappij en milieu zijn twee sterk met elkaar verbonden woorden. Zo ziet Top Movers dat ook en daarom houdt MVO voor ons ook in dat wij heel goed rekening houden met het milieu. Niet voor niets voldoet Top Movers aan de ISO-14001 norm. Dit is een internationaal certificaat wat aangeeft dat wij bij al onze werkzaamheden rekening houden met de gevolgen voor het milieu. Dat doen wij door een zuinig en efficiënt energieverbruik van onze panden te realiseren en het af en aanrijden van onze wagens te beperken. Wij tonen ons in MVO ook innovatief, want Top Movers is het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet.

Betrokken
Top Movers toont zich net als u op meerdere vlakken maatschappelijk betrokken. Wij dragen CliniClowns een warm hart toe en hebben het mogelijk gemaakt dat alle medewerkers verhuisd zijn naar het nieuwe pand en daar aan het werk kunnen om zieke kinderen op te vrolijken. Top Movers blijft CliniClowns actief steunen om hen te helpen bij het bereiken en realiseren van hun fantastische doelen..

Verhuizen op maat
Vraag uw verhuisofferte aanNiet iedereen heeft dezelfde behoeftes tijdens het verhuizen en daarom houdt Top Movers rekening met jouw specifieke wensen. Dat doen we door in te spelen op de behoeftes en wensen van de volgende vier verschillende groepen:

• voordelig verhuizen met verhuisbedrijf topmoverssamenwonen
• gezinnen
• 55+
• senioren
Top Movers verzorgt jouw verhuizing altijd op maat. Dat houdt in dat samenwonenden in veel gevallen minder gebruik maken van de extra mankracht van onze verhuizers, terwijl senioren dat veel sneller doen.

Verhuizen in binnenland en naar het buitenland
Verhuizen per trein, boot of vliegtuig zal je niet heel snel meemaken, tenzij je naar het buitenland verhuist. Ook dan kun je terecht bij Top Movers. We werken nauw samen met de beste, internationale verhuisbedrijven waardoor we jouw verhuizing naar alle hoeken van de wereld kunnen uitvoeren. In Nederland ben je vanzelfsprekend bij Top Movers aan het goede adres, want met 25 vestigingen zijn we in alle delen van het land vertegenwoordigd en leveren we je de beste dienstverlening.

Het verhuizen van a tot z geregeld
Verhuizen is zoveel meer dan het inpakken, verplaatsen en uitpakken van spullen. Top Movers weet dat dankzij jarenlange ervaring en biedt naast het verhuizen tal van andere diensten waarmee jouw verhuizing een stuk aangenamer wordt. Je kunt hulp- en transportmiddelen huren en kopen om meubels makkelijker te verplaatsen en kleding kreukvrij te verhuizen. Met onze inpaktips voorkom je schades en weet je je spullen altijd weer terug te vinden. En mocht je nou niet gelijk je spullen kunnen verplaatsen, dan kun je het ook voor korte of langere periode opslaan in de beveiligde en optimaal geconditioneerde opslagruimtes van Top Movers.