Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Op Maat
Asperen
Terug naar verhuisbedrijven in Asperen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Op Maat
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Op Maat
2e Industrieweg 2/8
4147 CT Asperen

tel: 0183-565095

Extra informatie

Verhuisbedrijf Op Maat is een onafhankelijk, snel groeiend bedrijf dat zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt.
Elke (deel)verhuizing kan op de wensen van de klant afgestemd worden. Verhuisbedrijf Op Maat biedt verschillende pakketten aan vanaf een basis verhuizing tot en met compleet verzorgde verhuizingen.
Kantoorverhuizing

Een bedrijf kan niet zomaar even haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Een gedegen verhuisplan opgesteld in samenwerking met Verhuisbedrijf Op Maat is van essentieel belang om zowel de verhuizing goed te laten verlopen alsmede uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven.
Industrie

Of aan uw verhuizing nu kranen, speciaal transport, machinetransporteurs of verhuisspecialisten te pas moeten komen, Verhuisbedrijf Op Maat kan u alle gewenste specialisten binnen één geïntegreerde oplossing aanbieden.
Dit geldt ook voor montage en demontage!
Af- en aankoppelen van de ICT

Het verhuisbedrijf zorgt voor het deskundig verwijderen van alle bekabeling van de PC-kasten, monitoren, keyboards, muizen en overige randapparatuur. Hetzelfde geldt voor het afkoppelen van faxapparaten en telefoontoestellen. Nadat de kabels zijn afgekoppeld worden zij vakkundig opgebost. Onder opbossen wordt verstaan: het bundelen van de kabels op een zodanige wijze dat ze niet kunnen worden beschadigd en op een eenvoudige wijze zijn te ontwarren. Vervolgens maken zij de items transport gereed. Na de fysieke verhuizing zorgen de ICT-medewerkers voor een efficiënte aansluiting.
Nieuwe verhuisdekens en verhuisdoos, een enkel of dubbellaags te gebruiken voor vele doeleinden zoals bijvoorbeeld: opslag, verhuizen, transport. De verhuisdekens van Verhuisbedrijf Op Maat bieden een uitstekende bescherming voor uw spullen.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf
  • Bedrijfsverhuizingen (kantoor, ICT, industrie)
  • Verhuiswinkel
  • Klusjesman (schilderen, tuinonderhoud, timmeren, monteren etc)
  • Overzees Transport
  • Eigen wagenpark en ervaren chauffeurs
  • Opslag
  • Kantoor, ITC, Industrie