Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Blonk
Barendrecht
Terug naar verhuisbedrijven in Barendrecht


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Blonk
Kolding 8
2993LN Barendrecht

tel: 010 2188205

Extra informatie

Meer dan alleen verhuizen.
Het is niet zonder reden waarom Verhuisbedrijf Blonk bovenaan het lijstje staat van veel gezinnen en senioren die gaan verhuizen.
Voor Verhuisbedrijf Blonk is een particuliere verhuizing dagelijks werk, wij zijn een bedrijf met veel ervaring. We kunnen u bijstaan met diverse diensten en maken samen met u een verhuisplan op maat.

Senioren
Meer dan alleen verhuizen

Het is niet zonder reden waarom Verhuisbedrijf Blonk bovenaan het lijstje staat van veel senioren die gaan verhuizen van groot naar kleiner. Blonk wordt namelijk niet alleen gezien als verhuizer maar ook als een vertrouwelijke binnenhuisadviseur die u helpt bij het maken van keuzes over wat u wel, of niet zou kunnen meeverhuizen.
Alles volgens plan

Voor de voorbereiding nemen wij alle tijd. Wanneer u daar prijs op stelt, helpen wij mee met inpakken. Ook zorgen wij ervoor dat alles precies volgens plan op de plaats wordt gezet waar u dat wilt en helpen u desgewenst met het installeren van de apparatuur die wordt meeverhuisd.
Om door een ringetje te halen

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het huis waaruit wordt vertrokken wordt achtergelaten om door een ringetje te halen. In goed vertrouwen zorgen wij ervoor dat de spullen die niet meeverhuizen daar naar toe gaan, waartoe in goed overleg met u is besloten.
Van te voren rekenen wij tot op de cent nauwkeurig uit wat de verhuizing u gaat kosten, zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Rechtstreeks naar Blonk
Wanneer u plannen heeft om te verhuizen, doet u er goed aan om eerst even contact op te nemen met Blonk. Dat scheelt namelijk een hoop gezoek en gedoe.

U kunt bellen of mailen voor meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak bij u thuis. Ook wanneer u nu nog geen plannen heeft, is het handig om ons telefoonnummer in de klapper te schrijven.
Blonk helpt zware verhuisbeslissingen stukken lichter te maken.

Specialiteit
  • Gratis offerte
  • In- en Uitpakservice
  • Handyman service
  • Seniorenverhuizing 10% korting
  • Gratis Verhuisdozen
  • Geheel verzekerd