Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf De Verhuisman
Beneden Leeuwen
Terug naar verhuisbedrijven in Beneden Leeuwen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf De Verhuisman
Waterstraat 7a
6658 AA Beneden Leeuwen

tel: 06-23550340

Extra informatie

Verhuizen doet U natuurlijk niet iedere dag, Verhuisbedrijf De Verhuisman te Beneden Leeuwen wel!
De meeste Nederlanders verhuizen slechts enkele malen in hun leven. Soms vormt verandering van werkomgeving hiervoor de aanleiding. In andere gevallen leidt een gewijzigde gezinssituatie tot verandering van woonruimte. Hoe het ook zij, er komt heel wat kijken voor een verhuizing goed is voorbereid en naar wens wordt uitgevoerd. Dat vergt tijd waarover lang niet iedereen in voldoende mate beschikt. Steeds meer mensen laten daarom hun verhuizing over aan een erkend verhuisbedrijf.
Naast tijdwinst profiteert u bovendien van de ervaring van de Erkende Verhuizers. Dat geeft rust en zekerheid in een periode van veel onzekerheden.

H.J. van Oort Verhuizingen uit Eck en Wiel is zo’n erkend verhuisbedrijf. Met meer dan 40 jaar ervaring kent het verhuisvak voor dit gerenommeerde verhuisbedrijf geen geheimen meer. Veel particulieren en ook bedrijven hebben reeds ervaren dat het met Van Oort goed verhuizen is (en bevelen Van Oort Verhuizingen van harte aan!)
Voordelen van de erkende verhuizer

Als erkend verhuizer is H.J. van Oort Verhuizingen aangesloten bij de SAVAM. Alleen bedrijven die aan de hoogste eisen voldoen komen voor deze erkenning in aanmerking. Bedrijven voor wie verhuizen echt een vak is. Zo werkt Van Oort met vaste verhuisteams die volledig op elkaar ingespeeld zijn. Gediplomeerde vakmensen die erv oor zorgen dat alle breekbare, kostbare spulletjes veilig overkomen.
Kosteloos worden alle benodigde verpakkingsmaterialen voor de verhuizing afgeleverd en na de verhuizing bij u opgehaald. Onze verhuiswagens zijn allen luchtgeveerd, beschikken over laadklep en worden uitsluitend voor verhuizingen en meubeltransporten ingezet. Bovendien is alle inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De ervaring leert ons echter, dat een goede verzekering op zich niet altijd voldoende is.

De emotionele waarde van uw huisraad laat zich immers niet verzekeren. Daarom werkt Van Oort uitsluitend met gekwalificeerd personeel, dat elke verhuizing met de grootst mogelijke zorg uitvoert. En alert inspeelt op onvoorziene omstandigheden. Juist de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers van H.J. van Oort Verhuizingen maakt dat ook uw verhuizing probleemloos verloopt.