Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Donco
Berkel en Rodenrijs
Terug naar verhuisbedrijven in Berkel en Rodenrijs


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Donco
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Donco
Kerkstraat 19/A
2651CD Berkel en Rodenrijs

tel: 06-13220220

Extra informatie

Verhuisbedrijf Donco te Berkel en Rodenrijs werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd.
Welkom bij Verhuisbedrijf Donco
Verhuisbedrijf Donco neemt graag de zorgen rondom uw verhuizing uit handen.
Verhuisbedrijf Donco is gevestigd in Bergschenhoek maar helpt u graag bij verhuizingen door heel Nederland. Wij verzorgen het inpakken, vervoer en uitpakken van uw te verhuizen materialen. Tevens zijn wij naast transport ook gespecialiseerd in interne verhuizingen en (de)montage van meubilair.

Vakkundig en verzekerd
Verhuisbedrijf Donco werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd.

Interne verhuizingen
Reorganisaties en herstructurering van bepaalde bedrijfs- processen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse divisies of afdelingen binnen uw bedrijf.

Verhuisbedrijf Donco streeft ernaar om de verschillende afdelingen en/of divisies zoveel mogelijk zonder verlies van productiviteit over te plaatsen. Het uitgangspunt hierbij is dat geplande schema's en budgetten nauwkeurig begeleid en zoveel mogelijk gehaald worden.
Voor zowel grote- als kleine interne verhuizingen kunt u bij Verhuisbedrijf Donco terrecht.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Interne verhuizingen
  • (De)montage meubilair