Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf van Saskia Koolbergen
Bloemendaal
Terug naar verhuisbedrijven in Bloemendaal


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf van Saskia Koolbergen
Kinheimweg 73
2061 TM Bloemendaal

tel: 023 5253796

Extra informatie

Veel mensen zien op tegen een verhuizing, zeker als dit eerder een moeten is dan een willen. Uit onze ervaring weten wij dat een verhuizing minder stressvol wordt als men er de tijd voor neemt. Een wat langere periode om rustig dingen uit te zoeken, en om van sommige zaken ook afscheid te kunnen nemen. Verhuisbedrijf van Saskia Koolbergen uit Bloemendaal neemt samen met u daarvoor de tijd.
Wat bieden wij u aan:
1) De periode vóór het verhuizen

Als eerste bezoeken wij samen uw nieuwe woning zodat wij kunnen zien hoe groot de woning is, en welke faciliteiten er aanwezig zijn. Wij nemen ruimschoots de tijd om met u uit te zoeken wat u wel en niet mee wilt of kunt nemen naar uw nieuwe woning. (Dat doen we het liefst vanaf 5 weken voor de verhuizing). Mochten er roerende zaken zijn die u niet mee kunt nemen, en als u geen familie heeft die hier belangstelling voor toont, dan kunnen wij contact opnemen met een bevriend veilinghuis dat uw spullen kan veilen.
Ook bekijken wij samen uw administratie: welke instanties en of mensen moeten van uw verhuizing op de hoogte worden gesteld. U kunt dan met name denken aan de instanties die uw communicatie verzorgen (telefoon, tv, internet, en dergelijke), of eventuele zorginstanties.

2) De tussenperiode
Wij werken samen met een gerenommeerd verhuisbedrijf dat langs komt en een offerte maakt. Eventueel laten wij een tweede offerte maken door een ander verhuisbedrijf. Het benodigde verhuismateriaal wordt geleverd op het moment dat wij gaan uitzoeken en inpakken. Ook daar kunnen wij, als u dat wenst, alle tijd voor nemen.

3) De verhuizing

Wij begeleiden de gehele verhuizing op de dag zelf (wij streven ernaar de verhuizing s’morgens rond 10.00 uur te laten beginnen), en zorgen ervoor dat u die dag ergens ‘onderdak’ bent, zodat u die dag zo ontspannen mogelijk kunt doorbrengen. Als de verhuizing heeft plaatsgevonden zorgen wij ervoor dat de belangrijkste zaken op zijn plaats staan, zodat u diezelfde avond prettig in uw eigen bed kunt gaan slapen.

4) Na de verhuizing
Uw oude woning wordt geheel leeg en ‘bezemschoon’ opgeleverd aan de desbetreffende instantie op de afgesproken datum. Mocht u onze hulp nog nodig hebben voor verdere praktische nazorg in uw nieuwe woning, dan staan wij voor u klaar!