Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Supermove Verkroost
Bodegraven
Terug naar verhuisbedrijven in Bodegraven


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Supermove Verkroost
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Supermove Verkroost
Zuwe 41
2411ZJ Bodegraven

tel: 0172-616025

Extra informatie

Verhuisbedrijf Supermove Verkroost
Verhuisbedrijf Supermove Verkroost is een verhuizer met een breed aanbod diensten en producten. U kunt bij ons terecht voor alles omtrent verhuizen, van het huren van tien verhuisdozen tot een all inclusive verhuizing in binnen- en buitenland. Niet alleen binnen Europa, maar naar bijna alle landen van de wereld. Ons wagenpark is uitgerust voor alle soorten en maten verhuizingen. Onze verhuiswagens zijn te huur met of zonder verhuizers en zijn concurrerend geprijsd. Verhuist u met verhuizers? Dan kan verhuisbedrijf Supermove Verkroost voor u inpakken, demonteren, verhuizen, uitpakken, monteren, opruimen, schoonmaken en afvoeren. Maar ook tijdelijke opslag behoort tot de mogelijkheden. Alles om u onbezorgd te verhuizen.
Onze kracht is dat alle klanten het verhuizen met de ‘Super movers’ van Verkroost ervaren als een zeer persoonlijke en prettige ervaring, met oog voor kwaliteit. Heeft u een vraag over verhuisbedrijf Supermove Verkroost of ontvang u graag een offerte? Neem dan snel contact met ons op of vraag eens een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing.

Erkend verhuisbedrijf
Als Erkend Verhuisbedrijf zijn al onze verhuizers gediplomeerd om u op zeer vakkundige wijze te helpen met uw verhuizing. Dit geeft de zekerheid dat uw inventaris op een perfecte manier verhuisd wordt. Het certificaat Erkend Verhuisbedrijf biedt u 3 belangrijke garanties: een uitgebreide verhuisverzekering, verhuisgarantie (bij faillissement van uw erkende verhuizer neemt een andere verhuizer uw verhuizing direct over) en een aanbetalingsgarantie.

Familiebedrijf met historie
Verhuisbedrijf Supermove Verkroost, al meer dan een eeuw ervaring!Sinds 1900 levert de familie Verkroost al maatwerk als professioneel Erkend Verhuisbedrijf. Inmiddels is de vijfde generatie van de familie werkzaam in het verhuisbedrijf. Wij zijn trots op onze historie en we zien het feit dat wij een familiebedrijf zijn als een groot voordeel, zowel voor ons als de klant. De cijfers liegen er niet om: familiebedrijven presteren in de regel beter op kwaliteit en duurzaamheid.

Verhuizen
Als u gaat verhuizen, komt daar een hoop bij kijken. Grote vraag is natuurlijk of u zelf de verhuizing gaat doen, of dat u alles uit handen geeft. Bij Supermove Verkroost is het allemaal mogelijk. Vanaf het huren van 10 verhuisdozen tot “all-inclusive verhuizingen” en alles wat daar tussenin zit. Wij verhuizen u door heel Nederland én als het nodig is naar bijna alle landen van de wereld. Indien u tijdelijk opslag nodig heeft, kunnen we dit ook voor u verzorgen.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Opslag