Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf KaWin
Diepenveen
Terug naar verhuisbedrijven in Diepenveen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf KaWin
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf KaWin
Boltelaan 36
7431 ZH Diepenveen

tel: 0570-593447

Extra informatie

Mijn naam is Harry Kastelein.
Vanuit mijn vorige werkkringen is mij gebleken dat bij ontruimingen en verhuizingen behoefte is aan hulp. Vooral meedenken tijdens het gehele traject en (vooral voor ouderen) ruim de tijd nemen om naar de wensen en behoeften te luisteren en daar goede invulling aan geven is belangrijk.
Dit was voor mij aanleiding om een eigen bedrijf op te richten om persoonlijke hulp te kunnen bieden bij ontruimingen en verhuizingen en alles wat daar bij komt kijken.

Bij dat laatste kunt u denken aan het ordenen van uw administratie, het afmelden of overzetten van aansluitingen, abonnementen en lidmaatschappen en overige zaken.
Het schenkt veel voldoening om mensen te kunnen begeleiden, helpen en ondersteunen.
Onze manier van werken

Iedere situatie is anders. Dat vraagt om maatwerk. KaWin komt graag bij u langs voor een gratis oriënterend gesprek. Dan kunnen uw persoonlijke wensen door genomen worden en aan de hand daarvan ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte. Na uw akkoord kan KaWin voor u aan de slag. Op deze manier weet u altijd van te voren wat de kosten zijn en dat is wel zo prettig.
Ontruiming

Wij bieden u, uw familie of nabestaanden een helpende hand bij bijvoorbeeld opname in een verpleeghuis, zorgcentrum of bij overlijden. Het ontruimen van een woning kost vaak meer tijd dan er gedacht wordt en de woning moet vaak binnen enkele dagen worden ontruimd. KaWin kan voor u de woning snel, efficiënt en discreet ontruimen.
Ook het opleveren van een woning volgens de eisen van de verhuurder is aan ons besteed.

Mocht u een (éénmalige) klus hebben voor het leeghalen van bijvoorbeeld een vervuilde woning, schuur, garage, berging of zolder en moeten de overtollige goederen worden afgevoerd dan bent u bij KaWin ook aan het juiste adres. Wij voeren de overtollige goederen op zorgvuldige en professionele af en leveren de woning bezemschoon op.
We hebben de meest voor de hand liggende diensten voor de hieronder voor u vermeld.
Regelen van de ontruiming.
Het opleveren van de oude woning conform de verwachting van de verhuurder.
Uw oude woning leeg laten halen en (veeg)schoon opleveren.
Regelen eindopname bij de verhuurder.
Selecteren en markeren van de goederen (wat kan behouden worden en wat niet).
In- en uitpakken (in verhuisdozen) van al uw bezittingen.
Demonteren, verpakken (en weer plaatsen) van grote meubels, klokken en lampen.
Afvoeren (oude) huisraad (naar goede doelen).
Opslag van huisraad regelen.
Afmelden van: Nutsbedrijven
Kabel, telefonie en internet
Kranten en tijdschriften
Overige abonnementen en lidmaatschappen.

Afwikkelen van de post en lopende zaken.
Beëindigen van contracten.
Inboedel van de oude situatie zowel schriftelijk als fotografisch vastleggen.
(Re)organiseren van alle administratie.
Regelen van contacten met betrouwbare specialisten als notarissen, beëdigde taxateurmakelaars en financieel adviseurs.
Heeft u bijzondere wensen, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

Verhuizen
KaWin helpt senioren en familieleden met verhuizingen. Omdat alle situaties anders zijn is ieder project anders. Het gaat om maatwerk. Door middel van een eerste persoonlijk adviesgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Belangrijk is dat u zelf kunt aangeven aan welke diensten u behoefte heeft, hoeveel hulp u nodig heeft en hoeveel hulp u kunt verwachten van familie en vrienden. Wellicht heeft u aan slechts één verhuizer en een verhuiswagen al genoeg. Hierdoor kunnen de verhuiskosten laag blijven.

Bij een verhuizing naar een kleine(re) woning kunnen we de overtollige inboedel die u niet mee wilt of kunt nemen voor u op verantwoorde wijze afvoeren en de woning opleveren volgens de eisen van de verhuurder.
KaWin kan ook een interne verhuizing binnen een instantie voor u regelen. Ook het verzorgen van het papierwerk en dergelijke waar u mee te maken krijgt bij een verhuizing kunnen wij voor u regelen.

Als u wilt kunnen we de oude thuissituatie als uitgangspositie aanhouden om zo een vertrouwde nieuwe thuissituatie te creëren.
Wij nemen de tijd, denken met u mee en begeleiden uw verhuizing van begin tot eind.
Regelen van de verhuizing.
Regelen van diensten zoals schoonmaakwerkzaamheden, klussen uitvoeren en vakman(nen) inhuren.
Selecteren en markeren van te verhuizen goederen (welke kunnen mee en welke niet).
Opslag van huisraad regelen.
Verantwoord afvoeren van overtollige huisraad.
Het woonklaar maken van de nieuwe woning.
Afmelden en/of het omzetten van: Nutsbedrijven
Kabel, telefonie en internet
Kranten en tijdschriften
Overige abonnementen en lidmaatschappen

Leveren en schrijven van adreswijzigingen.
Adreswijzigingen versturen naar bedrijven en instanties.
Doorstuurservice post regelen via e-mail.
Aanleveren map met verhuistips en de verhuisplanning.
Map met relevante informatie over de nieuwe woonplaats.
Indien nodig; het verzorgen van parkeerontheffing.
Indien nodig; het verzorgen van verhuisverzekering.
Nazorg na de dag van verhuizing.
Nalatenschap

Hieronder treft u “zomaar” een paar vragen aan. Dit is een hele kleine greep uit het nabestaandendossier. Leest u deze eens rustig door.
Heeft u uw administratie van belangrijke personen/familiegegevens, rekeningnummers, verzekeringspolissen en dergelijke goed geregeld en beschreven?
Welke bankrekeningen, creditcards en de daarbij behorende pincodes en wachtwoorden zijn er en zijn die voor uw nabestaanden makkelijk te vinden?
Zijn uw (waardevolle) spullen beschreven?
Waar zijn de papieren m.b.t. uw huis/voertuig(en)/vaartuig(en). Hoe is het geregeld en is dit makkelijk vinden?
Indien u een onderneming heeft: Is er wat voor de onderneming geregeld?
Zijn uw nabestaanden op de hoogte van uw persoonlijke wensen?
Zijn uw (uitvaart)wensen bekend en zijn deze ook beschreven indien u wat mocht overkomen?
Heeft u iemand aangewezen die uw zaken waarneemt mocht u niet meer bij kennis zijn?
Heeft u, indien u wat overkomt, wat voor uw huisdier(en) geregeld?
Heeft u bij het lezen van deze vragen regelmatig “nee” moeten antwoorden, dan is het zeer verstandig om een nalatenschapdossier op te laten stellen. 

Het nalatenschapdossier is een registratie van alle relevante gegevens die voor de familie zeer nuttig is. Het dossier is voor jong en oud. 
Het kan tijdens leven als een allesomvattend naslagwerk dienen van persoonsgegevens, lidmaatschappen en abonnementen, belangrijke papieren, adressen etcetera en tevens wat de vindplaats van deze zaken/documenten is.
Het is tevens een check of het een en ander goed is geregeld. Het nalatenschapdossier biedt u ook de mogelijkheid om uw laatste wil op papier te zetten. Het is voor uw nabestaanden niet alleen prettig om te weten welke zaken qua administratie geregeld moet worden (en waar dat dan te vinden is), maar het geeft ook een goed gevoel dat je de uitvaart van een dierbare helemaal conform wens kunt laten verlopen. 

Wij kunnen, indien u dit wenst, samen met u het nalatenschapdossier opstellen.
Wij verzamelen samen met u de benodigde gegevens en lopen uw administratie door. Dit kan in 1 of meerdere gesprekken die meestal bij u thuis plaats vinden. Daarna stellen wij voor u het nabestaandendossier op en ontvangt u dit van ons in een mooi boekwerk. Als u wilt kunnen wij u ook een digitaal exemplaar van uw nabestaandendossier sturen. 

Het nabestaandendossier geeft u overzicht en een gevoel van rust. Alles staat overzichtelijk in het nabestaandendossier. Dit maakt het eenvoudiger voor de achterblijver(s). 

Wij raden u aan om jaarlijks uw nalatenschapdossier te actualiseren en wijzigingen hierin op te nemen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dat wij uw dossier actualiseren. Als u hiervan gebruik wilt maken nemen wij eens per jaar contact met u op.

Opruimen & ordenen

Heeft u geen idee meer waar u moet beginnen met ordenen, opruimen en inrichten? En wordt u al moe van de gedachte aan de enorme berg papieren en overige spullen die allemaal nog moeten worden uitgezocht en opgeruimd? En wilt u uw administratie weer op orde hebben?

Wij kunnen u helpen om uw huis en administratie weer opgeruimd te krijgen en te zorgen dat u weer met een plezierig en ontspannen gevoel in uw huis kunt wonen.
Situaties waarin u hulp kunt gebruiken zijn:
Te veel spullen in huis.
Gebrek aan tijd, overzicht en structuur.
Moeite met keuzes maken.
Samen opruimen en structuur aanbrengen in uw woon- of kantooromgeving geeft u een gevoel van overzicht en rust. En het bespaart tijd. U bent immers minder tijd kwijt met het zoeken naar zaken en dit voorkomt stress.

Mogelijkheden:

De aanwezige spullen worden geïnventariseerd en gesorteerd.
• Samen wordt er bekeken wat weg kan en wat niet.
Ruimte en/of kasten worden opnieuw ingedeeld en ingericht.
• Nieuwe opbergmiddelen worden, indien nodig, aangeschaft.
Uw administratie wordt in samenspraak/-werking met u in mappen geordend.

Voor orde op zaken stellen kunnen wij eenmalig voor u een opruimklus doen, maar het is ook mogelijk om ons op vaste momenten een aantal uren in te huren om de zaken te ordenen en geordend te houden.