Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Deudekom
Duivendrecht
Terug naar verhuisbedrijven in Duivendrecht


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Deudekom
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Deudekom
Industrieweg 35
1115 AD Duivendrecht

tel: 020 6981981

Extra informatie

Verhuisbedrijf Deudekom te Duivendrecht
Tot het uiterste gaan is voor ons de norm

Een perfecte dienst op het gebied van verhuizingen, transport, opslag en expositievervoer. Dat is het doel van Verhuisbedrijf Deudekom uit Duivendrecht. De manier waarop wij dat realiseren maakt ons uniek. Goed luisteren naar uw wensen en in goed overleg tot een oplossing komen. De mentaliteit om tot het uiterste te gaan is altijd aanwezig. U staat centraal en met de betrokkenheid van onze medewerkers kunt u rekenen op een perfect resultaat.
Bedrijfszekerheid, veiligheid, duurzaamheid, communicatie en hoge kwaliteits-
normen zijn fundamenteel in onze bedrijfsvoering.

U kiest Verhuisbedrijf Deudekom uit Duivendrecht voor een simpel transport of een gigantische projectverhuizing? Meer dan 95 Deudekom-mensen zetten voor u een prestatie neer op hoog niveau. De processen worden structureel gevolgd, verbeterd en geïnnoveerd. Zorg en aandacht voor het milieu zijn hierbij vanzelfsprekend. Verhuisbedrijf Deudekom in Duivendrecht is een uniek bedrijf met bijzondere mensen. Deudekom staat tot uw dienst met 135 jaar ervaring, betrokkenheid en betrouwbaarheid als bagage.
En ook de komende decennia kunnen wij u van dienst blijven! Wij geloven in duurzaam ondernemen en zijn als actief PPV-lid (Professionele Project Verhuizers) partner van MvO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).