Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Pinxt
Eijsden
Terug naar verhuisbedrijven in Eijsden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Pinxt
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Pinxt
Zoerbeemden 3
6245LR Eijsden

tel: 043-4091578

Extra informatie

Verhuisbedrijf Pinxt uit Eijsden
In de regio Maastricht is Verhuisbedrijf Pinxt uit Eijsden al meer dan 45 jaar een begrip. Gedurende die tijd hebben we ons gespecialiseerd in binnen- en buitenlandse verhuizingen die uitgevoerd kunnen worden in onze speciale luchtgeveerde wagens waarvan enkele met verhoogde laadkleppen alsmede een liftwagen tot 32 meter hoogte en een verhuiswagen met hydrolische kraan tot een hoogte van 17 meter.

Indien gewenst kunnen wij voor u het in- en uitpakken van uw glas-, aardewerk en ander klein huisraad verzorgen, alsmede het de- en hermonteren van uw meubilair.
Ons vakkundig en gediplomeerd personeel is vertrouwd met de juiste verpakkingstechnieken en materialen voor het vervoeren van uw schilderijen, uw antieke- en kunstvoorwerpen. Met onze hydrolische kraan kunnen wij ook zorgen voor het in- en uittakelen van grotere meubelstukken, piano's, vleugels, brandkasten, machines e.d.

Verhuisbedrijf Pinxt te Eijsden is een Erkende Verhuizer en lid van de SAVAM (Samenwerkende Vakafdelingen Verhuizingen en Meubel Transporten).

Specialiteit
  • Particuliere verhuizing
  • Zakelijke verhuizing
  • Internationale verhuizingen
  • Piano's en brandkasten
  • Opslag inboedel