Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf J. Dorenbos
Emmen
Terug naar verhuisbedrijven in Emmen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf J. Dorenbos
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf J. Dorenbos
Charles Darwinstraat 3
7825AB Emmen

tel: 0591-613405

Extra informatie

Van jongs af aan...
"Paard en wagen waren nog heel gewoon toen mijn opa begon met Dorenbos Verhuizingen. Dat heb ik natuurlijk niet meegemaakt, maar wat ik me wel herinner is de allereerste verhuisauto. Wat vond iedereen die toen modern en comfortabel. Zo'n auto kun je niet meer vergelijken met het materieel van nu, want de wagens waar wij mee werken zijn voorzien van luchtvering, hydraulische laadkleppen en allerlei andere technische hulpmiddelen zodat we vlot en veilig kunnen werken. Hoe lang ik dit al doe? Van jongs af aan heb ik in het bedrijf meegeholpen. Je mag dus wel zeggen dat ik in het vak groot geworden ben."
Erkend verhuisbedrijf

Dorenbos Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf.
Hierdoor weet u zeker dat we beschikken over modern materieel en vakkundig, ervaren personeel. Net zo belangrijk is dat we altijd proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We houden van een vlotte, prettige en attente manier van werken. Dus als we het u gemakkelijker kunnen maken door even een stapje meer te zetten, doen we dat graag. Daarbij zorgen we natuurlijk voor nette, betaalbare prijzen.
Volledige zekerheid

U bent heel zuinig op uw spullen en mag er natuurlijk vanuit gaan dat wij uw inboedel met de grootste zorg behandelen.
Een ongelukje zit echter in een klein hoekje. Vandaar dat wij voor u het garantiecertificaat afsluiten. Dit certificaat staat garant voor een uitgebreide verhuisverzekering die alleen door Erkende Verhuizers mag worden aangeboden.
Het certificaat beidt u de volgende 3 garanties:

Uitgebreide verhuisverzekering:
Wij verzekeren uw inboedel tot € 100.000,00 op basis van nieuwwaarde voor materiële schade.
Verhuisgarantie:

Mochten wij door een faillissement of door surseance van betaling niet in staat zijn om uw verhuizing uit te voeren, dan kunt u een beroep doen op de verhuisgarantie. In overleg met de organisatie voor Erkende Verhuizers wordt uw verhuizing dan, met bekwame spoed, door een ander erkend verhuisbedrijf uitgevoerd. Zo blijft uw planning zo goed mogelijk intact en kunt u alsnog verhuizen.
Aanbetalingsgarantie:

De aanbetalingsgarantie biedt u de zekerheid dat uw eventuele aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs door de Organisatie voor Erkende Verhuizers is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een ander erkend verhuizer laat uitvoeren. Deze garantie is alleen van toepassing als er net als bij de verhuisgarantie sprake is van een faillissement of surseance van betaling en met een maximum van € 1000,00

Niemand anders dan de Erkende Verhuizers biedt u deze garanties!

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Kantoor- projectverhuizingen
  • Meubelopslag
  • Verhuisdozen
  • Schilderijboxen
  • Garderobeboxen
  • Goeder verzekering
  • Persoonlijke service