Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Soons
Geleen
Terug naar verhuisbedrijven in Geleen


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Soons
Kampstraat 40
6163HG Geleen

tel: 046-4743452

Extra informatie

Een verhuisdag is voor de meesten van ons een vreemde dag. Voor ons als erkende verhuizers een dag als zovele. Ogenschijnlijke problemen worden in een handomdraai opgelost.
Het vakmanschap van de erkende verhuizer berust voor 80% op opleiding en ervaring. Voor de rest komt het aan op de juiste uitrusting.
Daarom kiest u voor Verhuisbedrijf Soons in Geleen, al ruim 80 jaar vakman op het gebied van kleine en grote verhuizingen voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, voor nationaal en internationaal transport en voor ruime en zekere opslag van uw goederen. Wij wensen u een prettig verblijf toe op onze website.

Belangrijk voor u:
- De checklist voor uw binnenlandse verhuizing

- Verhuizingen binnen Nederland zijn automatisch verzekerd via Erkende Verhuizers!
Sinds 1 maart 2006 zijn alle Erkende Verhuizers verplicht een Garantiecertificaat af te sluiten bij iedere binnenlandse, particulier verhuizing. Onder het Garantiecertificaat vallen onder andere een uitgebreide transportverzekering, garantie op uw eventuele aanbetaling en de garantie van uitvoering van uw verhuizing. Deze verzekering heeft een dekking tot € 100.000,00. Indien u boven dit bedrag wenst bij te verzekeren, dan kunnen wij u dit uiteraard aanbieden.
Eventuele vragen m.b.t. het Garantiecertificaat beantwoorden wij graag. Ook kunt gaan naar www.erkende-verhuizers.nl.

Verhuizen algemeen

Soons Verhuizingen regelt elke verhuizing van begin tot eind naar wens. Of het nu in Nederland is, internationaal en zelfs overzee. Velen zijn tot de conclusie gekomen dat zelf verhuizen kan leiden tot inboedelschade en soms lichamelijk letsel. Steeds meer mensen laten daarom hun verhuizing uitvoeren door Soons Verhuizingen, aangesloten bij de Erkende Verhuizers.

Onze verhuisfaciliteiten.
Verhuizen is een vak en voor het uitoefenen van een vak is goed gereedschap nodig. Om de verhuizing snel, efficiënt en veilig te laten verlopen beschikt Soons Verhuizingen over de modernste verhuisfaciliteiten. Zware spullen, zoals kasten, piano's, wasmachines e.d. worden probleemloos getakeld met behulp van onze verhuisliften. Ook beschikken wij over speciale verhuisdozen, en ook het transport van uw kostbare spullen is beschermd dankzij onze luchtgeveerde verhuiswagen.

Uw verhuizing goed verzekerd!

U kunt altijd zelf verhuizen, maar bent u wel goed verzekerd als er tijdens uw verhuizing iets fout gaat of beschadigd wordt? Omdat wij aangesloten zijn bij de Erkende Verhuizers is dit gelukkig wel het geval. Wel zo'n veilig gevoel!

Particuliere Verhuizingen
Van het inpakken van uw antieke vaas en het monteren van uw bed tot het zorgvuldig monteren van al uw meubels na de verhuizing, Soons Verhuizingen doet dit alles met de uiterste zorg.

Samen met u bepalen we vooraf hoe de verhuizing moet verlopen. Wij kunnen u speciale verhuisdozen leveren, zodat u alles zelf kunt inpakken. Maar als u dat wilt, zullen de verhuizers van Soons Verhuizingen alles voor u zorgvuldig inpakken en ook weer uitpakken. Net wat u wilt.
Natuurlijk gaat aan uw verhuizing een hoop voorbereiding vooraf. Om dit zo makkelijk mogelijk voor u te maken hebben we speciaal een lijst met tips en richtlijnen voor u samengesteld waarmee u uw verhuizing zo goed mogelijk kan voorbereiden. Wel zo makkelijk voor u!

Zakelijke verhuizingen

Uw bedrijf of organisatie professioneel verhuizen? Soons Verhuizingen is bekend met het verhuizen van kleine en grote bedrijven, snel, efficiënt en vakkundig. Ook voor projectverhuizingen bent u bij ons op het goede adres. Klik hier voor meer informatie.
Voor de verhuizing.

U werkt professioneel, en u handelt uw zaken kosteneffectief, efficiënt en doeltreffend af. Ditzelfde kunt u ook van Soons Verhuizingen verwachten als het uw verhuizing betreft.
Voordat u met de verhuizing begint staan wij voor u klaar. Graag informeren wij u over de kosten en over de planning van uw verhuizing. Samen met u bepalen we hoe de verhuizing zo snel, kosteneffectief en efficiënt kan plaatsvinden. Ook kunt u gedetailleerd advies van ons krijgen over de maatregelen die vooraf aan de verhuizing genomen moeten worden.
De verhuizing zelf.

Op de dag(en) van de verhuizing zullen onze verhuizers met behulp van de modernste middelen uw verhuizing uitvoeren. Met de grootste zorgvuldigheid wordt uw kantoormeubilair verhuisd. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook van dienst zijn bij het (de)monteren van uw kantoormeubelen.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw inrichting snel en veilig op de plaats van bestemming komen. Vanzelfsprekend monteren wij uw kantoormeubelen weer indien u dat wenst.
Soons Verhuizingen beschikt ook over ruime en goed geconditioneerde opslagruimte mocht u in de tussentijd uw archieven willen opslaan.