Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Veurink
Hardenberg
Terug naar verhuisbedrijven in Hardenberg


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Veurink
Energieweg 6
7772TV Hardenberg

tel: 0523-231500

Extra informatie

Verhuisbedrijf Veurink uit Hardenberg komt voort uit een traditie van verhuizen. Al sinds 1883 staat de familienaam garant voor veilig transport én verhuizen. Verhuisbedrijf Veurink verhuist niet alleen, wij ‘verzorgen’ uw verhuizing. Dat gaat zelfs zover dat onze gediplomeerde medewerkers bijvoorbeeld een schilderij voor u ophangen, uw huis schoon achterlaten en uw verhuisdozen uitpakken.
Op deze site vindt u de verschillende diensten die wij kunnen leveren voor de particuliere en zakelijke verhuismarkt. Een geslaagde verhuizing staat of valt met een goede voorbereiding. Daarom vindt u op deze website een complete inzage in alle verschillende activiteiten die wij u uit handen kunnen nemen die bij een particuliere of zakelijke verhuizing van belang kunnen zijn. Particulier Zorgvuldig en Zorgeloos verhuizen; dat is ons motto.
Onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Wilt u een zorgeloos verloop van uw verhuizing; van de voorbereiding tot het moment dat de laatste doos is uitgepakt. Of wilt u alleen enkele grote stukken laten verhuizen? Onze verhuisadviseur neemt uw wensen met u door en geeft u geheel vrijblijvend een prijsindicatie. Zakelijk verhuizen Uw bedrijf of instelling zoekt een ervaren verhuisbedrijf die de verhuizing Zorgvuldig en Zorgeloos binnen de gestelde termijn kan uitvoeren. Door het veelvuldig uitvoeren van projectverhuizingen zowel in de zakelijke markt als in de zorg, bieden wij een gespecialiseerde aanpak. Naast het verhuizen kunnen wij u de gehele coördinatie van uw bedrijfsverhuizing uit handen nemen. Gedurende het gehele verhuistraject heeft u onze verhuiscoördinator tot uw beschikking. Hij stelt in nauw overleg met u de projectplannen op, onderhoudt contacten met leveranciers en medewerkers en zorgt dat de verhuizing vlekkeloos verloopt Inboedelopslag Er kan zich een situatie voordoen waardoor u een deel van uw inboedel, of zelfs uw complete inboedel wilt opslaan. Onze opslagloodsen zijn verwarmd (geconditioneerd) en speciaal ingericht om uw inboedel schoon en veilig op te slaan. Volgens de Stichting Kwaliteitsborging Preventie voorzien van brand- en inbraakalarm, die voldoet aan klasse 2 van de regeling technische beveiliging.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Inboedelopslag