Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hartman
Hoogeveen
Terug naar verhuisbedrijven in Hoogeveen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hartman
Dr Anton Philipsstraat 42
7903AM Hoogeveen

tel: 0528-265741

Extra informatie

Wij zijn er voor de complete verhuizing van bedrijven en particulieren. Onze kennis van zaken en ervaring verzekeren u van een soepel verloop van uw particuliere of zakelijke verhuizing.
Fa. K. Hartman & Zn is een veelzijdige verhuisservice te Hoogeveen die door heel Nederland actief is. Wij bieden diverse mogelijkheden voor grote en kleine verhuizingen. Ons wagenpark is uitgebreid en ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die u in alle verhuiswerkzaamheden persoonlijk en vakkundig bijstaan. Voor een snelle verhuizing waar de optimale zorg van uw spullen vooropstaat, bent u bij ons aan het juiste adres.
Als erkende en veelzijdige verhuisservice te Hoogeveen bieden wij particulieren en bedrijven de volgende diensten door heel Nederland: inpakservice, demontage- en montageservice en vervoer en sjouwwerk.
Verder leveren wij bij elke verhuizing verhuisdozen, inpakpapier, sealfolie/krimpfolie/noppenfolie en tape- en plakbandapparaten.