Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf De Kleine Verhuizer
Ijmuiden
Terug naar verhuisbedrijven in Ijmuiden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf De Kleine Verhuizer
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf De Kleine Verhuizer
Ampèrestraat 9
1976 BE Ijmuiden

tel: 0255 537532

Extra informatie

Verhuisbedrijf De Kleine Verhuizer te Ijmuiden: ook voor grote verhuizingen
Verhuisbedrijf De Kleine Verhuizer in Ijmuiden verhuist al sinds 1996 van alles: kleine en grote verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, studentenverhuizing, spoedverhuizingen en seniorenverhuizingen. Daarnaast voeren wij ontruimingen uit waarbij we de ruimte veegschoon opleveren en kunnen wij uw spullen opslaan. Wij hebben een onbegrensde hoeveelheid opslagruimte waar u opslagruimte al vanaf vijf kubieke meter kunt huren.
Verhuisbedrijf De Kleine Verhuizer in Ijmuiden kenmerkt zich door een zorgeloze afhandeling van uw verhuizing voor een scherpe prijs, maar vooral door onze flexibiliteit zowel qua omvang als in tijd. Wij verhuizen één meubelstuk tot hele kantoorpanden of woningen, in het weekend of doordeweeks, met spoed of op het door u gewenste tijdstip.

Inmiddels een grote, maar wel een betrokken en flexibele verhuizer
In 1996 startte George Bart – voormalig eigenaar van tweedehands meubelzaak het Waterlooplein in IJmuiden – met een toentertijd unieke verhuisservice: het transport van één of enkele meubelstukken door middel van een bestelauto. In 1998 werd zijn zoon Sige Bart ook actief in het bedrijf. De samenwerking tussen vader en zoon en de unieke formule bleek succesvol. Terwijl de vraag naar Kleine Verhuizingen bleef stijgen, investeerden ze ook in de mogelijkheid om volledige verhuizingen te leveren. In 2000 kreeg de bestelwagen gezelschap van een verhuisbus met een laadvermogen van ongeveer 25 kubieke meter.