Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Willemse
Lekkerkerk
Terug naar verhuisbedrijven in Lekkerkerk


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Willemse
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Willemse
Voorstraat 126
2941 EW Lekkerkerk

tel: 0180 665931

Extra informatie

Verhuisbedrijf Willemse te Lekkerkerk
Verhuisbedrijf Willemse uit Lekkerkerk, dé verhuizer van de Krimpenerwaard!
Zorgenloos verhuizen, daar draait het om bij Verhuisbedrijf Willemse.
Een ervaren, flexibel en klantgericht bedrijf, met goed opgeleide medewerkers, waar u van op aan kunt. Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Lekkerkerk, van waaruit wij diverse plaatsen, zoals Bergambacht, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Gouda, Haastrecht, Stolwijk, Capelle aan den IJssel en Rotterdam bedienen.

Maar natuurlijk bedienen wij ook een veel groter gebied.
Verhuisbedrijf Willemse uit Lekkerkerk is VCA* gecertificeerd, wat inhoudt dat wij de verhuizing van uw inboedel met de grootste zorg door geheel Nederland en Europa uitvoeren.
Professioneel verhuizen is meer dan boedels van deur naar deur brengen, daarom bieden wij diverse ondersteunende diensten. Het verzorgen van (de)montage van meubilair, het in- en uitpakken van uw inboedel, tijdelijke opslag van uw inboedel, of leveren of verhuren van professionele verhuismaterialen.

En hoe de verhuizing vormgegeven wordt, dat kunt u natuurlijk volledig zelf bepalen.
Verhuisbedrijf Willemse in Lekkerkerk biedt u een verhuizing zonder zorgen!

Willemse voor particulieren
Zoveel mensen, zoveel wensen, dat zijn we ons goed bewust bij Willemse. Uw verhuizing wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd. Daarbij is het heel goed mogelijk om slechts delen van uw verhuizing door ons bedrijf uit te laten voeren. Bijvoorbeeld alleen de grote en zware meubelstukken. Aan de andere kant, het is ook geen enkel probleem om gewoon alles door ons uit te laten voeren. Van (de)montage tot in- en uitpakken.

Onze 'Handy-man service' biedt nog meer service; het weghalen en weer ophangen van lampen en dergelijke zaken nemen wij u met alle plezier uit handen.
Vraagt u gerust om meer informatie, dat kan heel eenvoudig door dit contactformulier in te vullen. En wilt u een offerte op maat, geen probleem. We komen graag even langs om uw wensen door te spreken.

Zorgenloos verhuizen doet u met Verhuisbedrijf Willemse uit Lekkerkerk!