Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Dusseldorp
Lichtenvoorde
Terug naar verhuisbedrijven in Lichtenvoorde


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Dusseldorp
Galileistraat 45
7131PE Lichtenvoorde

tel: 0544-371210

Extra informatie

Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag uit Lichtenvoorde
Wie regelmatig onderweg is in Nederland heeft ze vast wel eens gezien; de imposante roodgele combinaties van Jos Dusseldorp Transport B.V. uit Lichtenvoorde. De chauffeurs van onze Achterhoekse onderneming rijden vooral naar bestemmingen in de Benelux. Dat doen ze voor opdrachtgevers die vaak al jaren klant zijn.
Jos Dusseldorp legde de basis voor het transportbedrijf dat nu meer dan honderd mensen aan het werk heeft. Rond 1955, toen hij klaar was met zijn opleiding, nam hij de lijndienst Arnhem-Achterhoek over. Omdat Jos brood zag in de verhuizingen startte hij met het vervoer van meubelen. Door deze stap werden de eerste contacten met meubelfabrikanten tot stand gebracht. Van oorsprong zaten er veel meubelfabrikanten in de Achterhoek en samen met de goede reputatie die het bedrijf opbouwde werd Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag uit Lichtenvoorde een vaste meubeltransporteur en een gerenommeerd verhuisbedrijf.

Een aantal jaren later is de onderneming verhuisd naar een loods aan de Dieselstraat te Lichtenvoorde. Heden wordt hier nog het eigen onderhoud gedaan voor het rijdend materieel van Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag te Lichtenvoorde Na het overlijden van Jos in 1976 heeft zijn oudste zoon Eddy de onderneming voortgezet.
Door de snelle groei van de onderneming is Jos Dusseldorp Transport B.V. in 1991 verhuist naar de huidige locatie aan de Galileistraat te Lichtenvoorde, liggend aan de Twenteroute tussen Arnhem en Enschede.

2010
Anno 2010 is Jos Dusseldorp BV Transport/Verhuizingen/Opslag in Lichtenvoorde toe aan de derde generatie, welke met verfrissende ideeën en nieuwe werkwijzen de continuïteit van de firma probeert te verwezenlijken in de toekomst.

Naast het meubeltransport en de verhuizingen is het transport naar de consument, en de daarbij horende dienstverlening, een groot aandeel gaan innemen in de dagelijkse werkzaamheden van de onderneming. Vooral de online informatie mag daarbij niet ontbreken. Door middel van de website van Jos Dusseldorp Transportbedrijf BV kunnen klanten online hun voorraadstatus bekijken, de status van het transport en zien of de klant getekend heeft voor ontvangst. Hierdoor is met 24-uur per dag up-to-date.
Opdrachtgevers zullen, door de jarenlange ervaring gekoppeld aan de Achterhoekse mentaliteit, verzekerd zijn van de juiste partner die logistieke problemen uit handen neemt.

Specialiteit
  • Transport
  • Verhuizingen
  • Meubeltransporten
  • Logistieke diensten
  • Verhuizingen