Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Gerard Bouwense
Middelburg
Terug naar verhuisbedrijven in Middelburg


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Gerard Bouwense
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Gerard Bouwense
Voltaweg 27
4338PS Middelburg

tel: 0118-626919

Extra informatie

Verhuisbedrijf Gerard Bouwense in Middelburg is een relatief klein, maar gerenommeerd verhuisbedrijf. Het bedrijf bestaat al zo'n dertig jaar en heeft in al die jaren een uitstekende naam opgebouwd; vooral door de levering van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bouwense werkt met een klein team van vier vaste medewerkers die allen gediplomeerd zijn en hun vak uitstekend verstaan. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de particuliere verhuismarkt. De kwaliteit van het geleverde werk staat bij alle medewerkers hoog in het vaandel. Bouwense levert maatwerk, geheel aangepast aan de behoefte van de klant. een volledig verzorgde verhuizing inpakwerkzaamheden montage of demontage verhuizing van uw piano bij Bouwense uit Middelburg bent u aan het goede adres. Bel of fax ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt uw aanvraag voor meer informatie of voor een offerte ook via e-mail direct aan ons verzenden.

Specialiteit
  • Een volledig verzorgde verhuizing
  • Inpakwerkzaamheden
  • Montage of demontage
  • Verhuizing van uw piano