Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van der Helm - Hudig
Moerdijk
Terug naar verhuisbedrijven in Moerdijk


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van der Helm - Hudig
Orionweg 6-8
4782 SC Moerdijk

tel: (0) 10 299 57 5

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van der Helm - Hudig is totaalaanbieder van logistieke diensten in een wereld waar iedere organisatie uniek is, en dus unieke logistieke kwesties heeft. En juist daarom bieden wij ‘custom-made’ oplossingen; Van der Helm – Hudig gaat daar waar gewenst en vereist. Met alle logistieke specialisaties in huis, aangevuld met een uitgebreid netwerk van partners en agenten, kunnen wij ons vrij bewegen in de logistieke wereld, en zodoende altijd sluitende oplossingen vinden. Wij vormen de backoffice voor bedrijven. Zo kunnen goederenstromen hun weg perfect vinden in de global supply chain. Less is more, but all of it is better; Minder zorgen, minder kosten, meer overzicht, meer gemak.