Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jan de Jong
Noordhorn
Terug naar verhuisbedrijven in Noordhorn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan de Jong
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jan de Jong
Industrieweg 10
9804TG Noordhorn

tel: 0594-711190

Extra informatie

Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, dan begint het eigenlijk pas.
Nu krijgt u de verhuisdozen aangeleverd, u gaat inpakken, alle zaken regelen aan de hand van de checklist die de verhuisadviseur bij u heeft achtergelaten.
08:00 uur: dan komt verhuiswagen bij u voor de deur, de verhuizers stellen zich aan u voor en er wordt een ronde gemaakt door het huis om te kijken wat er allemaal moet gaan gebeuren.

Rond een uur of 10 zit er al een groot gedeelte in de verhuisauto, de bedden en kasten zijn al gedemonteerd. Tijd voor een kop koffie. Het laatste gedeelte nog inladen, de fietsen achterin en we kunnen naar het nieuwe huis.
De verhuizers rollen netjes een loper uit in de gang en beginnen met lossen. Alles weer in de juiste kamer en op de goede verdieping. De bedden worden weer vakkundig in elkaar gezet en de hangende kleding kan weer in de kast.

16:00 uur: de mannen zijn klaar en u kunt weer slapen en eten.
De verhuizing zit erop! U kunt op uw gemak de dozen weer uitpakken, die halen wij weer op als u ze leeg heeft.

Specialiteit

Verhuizingen Kantoor verhuizingen Particuliere verhuizingen Internationale verhuizingen Wereldwijde emigratie Inboedelopslag