Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hardlooper
Nunspeet
Terug naar verhuisbedrijven in Nunspeet


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Hardlooper
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hardlooper
Hullerweg 112
8071RP Nunspeet

tel: 0341-252468

Extra informatie

Verhuisbedrijf Hardlooper is een familiebedrijf werkzaam vanuit Nunspeet. Binnen het bedrijf
werken ongeveer 5 mensen waarmee we jaarlijks
meer dan 200 verhuizingen verzorgen.

Al bijna 100 jaar bieden wij door de kleinschaligheid
en de persoonlijke benadering een hoge kwaliteit
tegen een scherpe prijs.
Particuliere verhuizingen

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 200 verhuizingen. Het grootste deel hiervan betreft particuliere verhuizingen. Tijdens een verhuizing komt er veel op u af. Wij proberen hierin een deel van de drukte op een professionele manier van u over te nemen.
Zo kunnen wij de gehele verhuizing uit handen nemen. Wanneer u hiervoor kiest, dan zorgen wij ervoor dat uw spullen in dozen gepakt en overgebracht worden naar het nieuwe huis. Daar worden de spullen op de plaats gezet waar u het wilt hebben. Ook kasten en andere meubels kunnen wij voor u (de)monteren.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen uw spullen zelf in dozen te pakken en/of de kasten zelf te (de)monteren.
Wanneer u zelf een gedeelte van de verhuizing wilt verzorgen, kunt u er ook voor kiezen op uurbasis te werken. In dit geval worden alleen de gewerkte uren berekend en zult u goedkoper uit zijn naarmate u meer zelf doet. (zie doe-het-zelf verhuizingen)

Voorafgaand aan een particuliere verhuizing komt iemand bij u thuis een offerte maken. Deze offerte is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit bezoek kunt u met onze verhuisadviseur de situatie en de mogelijkheden doorspreken.
Wanneer wij de volledige verhuizing voor u verzorgen, zijn onze prijzen inclusief het leveren van verhuisdozen, inpakpapier en etiketten. Bij een gedeeltelijke verhuizing kunt u de verhuisdozen en verpakkingsmaterialen huren.

Doe 't zelf verhuizingen
Ook voor de doe het zelver heeft Verhuisbedrijf Hardlooper een aantal interessante mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van verhuisdozen, verhuisdekens, etiketten, karren ed.

Voor mensen die veel zelf willen doen kunnen wij werken op uurbasis. U kunt er dan voor kiezen een aantal verhuizers in te huren om bijvoorbeeld alleen de grote spullen over te brengen. Ook is het mogelijk de verhuizing met vrienden en/of kennissen onder leiding van een ervaren verhuizer te doen. Onze verhuizers komen dan met een compleet ingerichte verhuiswagen (inclusief dekens, karren, garderobeboxen en een schilderijenbox)
Bij de doe het zelf varianten zal de prijs lager zijn naarmate u meer zelf doet. Doe het zelf verhuizingen zijn exclusief verpakkingsmaterialen. Deze kunt u huren of kopen.

Internationale verhuizingen
Ook voor uw internationale verhuizing bent u bij Verhuisbedrijf Hardlooper aan het goede adres. Jaarlijks verzorgen wij diverse verhuizingen naar onder andere Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Engeland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Voorafgaand aan een internationale verhuizing wordt de verhuizing goed doorgesproken en worden er werkafspraken gemaakt over de gang van zaken in de betreffende landen en tijdens de verhuizing.
Inboedelopslag

In de opslagplaats van Verhuisbedrijf Hardlooper kunt u terecht voor verwarmde en beveiligde opslag van uw inboedel. De meubels worden opgeslagen in houten kisten van 8m3 of 10m3.
Onze ervaren verhuizers pakken de kisten bij u voor de deur in waarna ze in onze loods worden geplaatst. Een gemiddeld gezin heeft 3-5 kisten nodig. (bekijk voor een prijsindicatie onze tarieven) Wanneer u de inboedel retour wenst te ontvangen dan worden de kisten in zijn geheel weer in de verhuiswagen geplaatst en bij u afgeleverd.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een gedeelte van uw inboedel op te laten slaan. Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u bellen met ons kantoor.