Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Krediet C
Oosterstreek
Terug naar verhuisbedrijven in Oosterstreek


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Krediet C
Oosterstreek 29
8388NB Oosterstreek

tel: 0561-431378

Extra informatie

U pakt uw koffer, wij de rest.
Al 30 jaar hebben wij ervaring in verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook vele bedrijven zijn al verhuisd door ons. Het maakt niet uit of u een gedeeltelijke of complete inboedel moeten laten verplaatsen.
Wanneer u contact met ons opneemt, wordt er eerst een vrijblijvende passende offerte aangeboden. De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid en de afstand die overbrugd moet worden. Indien u uw meubelen wilt laten opslaan, dan kunt u eventueel een verzekering tegen beschadiging, diefstal en/of brand laten afsluiten. In principe is dan alles all-risk verzekerd, zodat u op alle fronten safe speelt. Verhuisdozen stellen wij uiteraard beschikbaar tijdens uw verhuizing.

Specialiteit

Verhuizingen Meubeltransport