Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Brusno Dienstverlening
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Brusno Dienstverlening
Abberdaan 192
1046AB Amsterdam

tel: 020-6185328

Extra informatie

Brusno Dienstverlening is opgericht in 1989 in Amsterdam door Paul Brughuis en Peter Snoeijs. Door samenvoeging van hun achternamen ontstond de naam Brusno. In de loop der jaren is Brusno Verhuisservice uitgegroeid tot een gerenommeerd detacheringsburo met filialen in Amsterdam en Utrecht en is de naam inmiddels veranderd in Brusno Dienstverlening bv. Het feit dat beide directeuren nog steeds actief deelnemen in het bedrijf en het vak door en door kennen, draagt bij aan de goede sfeer binnen Brusno.
Om zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen en om de kwaliteit te waarborgen hanteert Brusno Dienstverlening bv een opleidingsplan, zodat al ons personeel aan de benodigde veiligheids en bekwaamheidscertificeringen voldoet en kunt u naast verhuispersoneel personeel ook voor andere dienstverlening bij Brusno Dienstverlening bv te Amsterdam terecht. Zoals het huren van:
een verhuislift, assistent verhuizers, ervaren (voorman) verhuizers, heftruckchauffeurs, verreikerchauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, overzee-inpakkers, meubelmonteurs etc.