Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Brusno Dienstverlening
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBrusno Dienstverlening
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Brusno Dienstverlening
Abberdaan 192
1046AB Amsterdam

tel: 020-6185328

Extra informatie

Assistent verhuizers:
Ter assistentie van uw project of particuliere verhuizing kunt u beschikken over onze assistent verhuizers. Mensen in opleiding en/of met een beperkt ervaringsniveau die tegen een aangepast tarief bij u gedetacheerd kunnen worden.
Ervaren verhuizers:

Personeel met ruime ervaring in de gehele branche. In bezit van de benodigde diploma’s en/of certificaten. Ter assistentie van uw eigen personeel, zelfstandig werkend voor uw opdrachtgever(s) of als leidinggevende.
Inpakkers:

Enkele van onze ervaren verhuizers hebben een opleiding inpakken afgerond. Wanneer u een buitenland verhuizing uit moet voeren kunnen zij het verpakken alsmede het laden verzorgen. Zowel voor Europese als overzeese (export) verpakkingen en beladingen kunnen zij ingezet worden. Tevens beschikken wij over Art-handlers.
Handyman:

Heeft u een klus onderhanden waar veel sleutelwerk aan te pas komt? Onze handymans hebben ervaring met nagenoeg al het (project)meubilair. Demonteren voor een verhuizing of monteren en plaatsen na of tijdens een verhuizing is voor hun geen probleem. Ook montage en plaatsing rechtstreeks van de fabriek of leverancier af behoort tot de mogelijkheden. Zelfstandig werkend of ter assistentie van uw eigen personeel. Ook voor ander voorkomend sleutelwerk zijn zij inzetbaar.
Ontruimingen:

Ontruimingen komen om verschillende reden voor, gedwongen uitzetting, overlijden van de huurder, verhuizen naar een verzorgingsinstantie waarbij de inboedel achterblijft etc. Het doel, de woning verhuurklaar opleveren. Dit houdt in dat alle meubels en wanddecoraties verwijdert en afgevoerd dienen te worden, vloerbedekking verwijderd moet worden en kleine herstel reparaties uitgevoerd. Wij kunnen dit op zelfstandige basis geheel of gedeeltelijk voor u uitvoeren. Met name het feit dat wij over een eigen verhuislift beschikken is hier een pre.
Informeerd u bij onze planning naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.