Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Duim verhuizers
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDuim verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Duim verhuizers
Dukdalfweg 50/52
1041BE Amsterdam

tel: 020-6149393

Extra informatie

Verhuizen is vakwerk, de kunst van verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen, en goed opgeleid personeel. Bij ons bent u op het juiste adres! Vakkundige verhuizingen, niet alleen binnen Nederland, maar ook door heel Europa! Verhuizen zonder zorgen, dat doen wij al sinds 1946. In Nederland, maar ook naar het buitenland. Piano's en vleugels verhuizen is werk voor specialisten. Wij hebben de afgelopen jaren honderden van deze instrumenten verhuisd. Verhuizen zonder zorgen, dat doen wij al sinds 1946. In Nederland, maar ook naar het buitenland. Antiek vervoeren is werk voor specialisten. U bent bij Duim verhuizingen uit Amsterdam aan het juiste adres. Het vervoeren van antiek meubilair gebeurt altijd uiterst zorgvuldig. Dit meubilair is veelal kostbaar en niet te vervangen. Het is dan ook prettig om te weten dat wij over "gemotiveerde medewerkers" en goed materiaal beschikken. Voor het opslaan van uw inboedel hebben wij houten containers beschikbaar tussen 5m3 en 10m3. Deze containers zijn afsluitbaar. Als wij u verhuizen staan deze containers al in de verhuisauto, uw inboedel wordt dan ter plaatse in- en uitgeladen en keurig in verhuisdekens verpakt. Ons pand is voorzien van een beveiligingsinstallatie die een directe verbinding heeft met een beveiligingsbedrijf. Particuliere verhuizingen: Verhuizen zonder zorgen, dat doen wij al sinds 1946. In Nederland, maar ook naar het buitenland. Met speciaal opgeleid personeel en met goed en modern materiaal verhuizen wij uw inboedel zeer zorgvuldig. Meubelopslag voor particulier en kantoor. Onze opslagruimtes zijn: Beveiligd Geconditioneerd en Geventileerd.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Piano en vleugel vervoer
  • Antiekvervoer
  • Meubelopslag
  • Levering verhuisdozen