Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Penninck
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Penninck
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Penninck
Oceanenweg 5
1047BA Amsterdam

tel: 020-6885950

Extra informatie

Welkom bij Penninck Verhuizingen
Gaat u verhuizen? Of bent u op zoek naar opslag voor uw spullen? Dan staat Penninck voor u klaar. Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, "wees zuinig op de spullen van een ander", staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Penninck Verhuizingen U kunt denken aan; in- en uitpakken van uw inboedel, demonteren en/of monteren van uw meubilair, nationaal- of internationaal verhuizen, bedrijfs- of kantoorverhuizing, inboedel- of archiefopslag, overslag en lange termijn bewaarneming, u kunt het zo gek niet bedenken of Penninck heeft er wel een oplossing voor. Bel 020-688 59 50.
Zakelijk verhuizen

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen met Penninck
Een bedrijfs- of kantoorverhuizing is een optelsom van complexe processen en aspecten. Het gaat hier om veel meer dan alleen het verhuizen van een aantal werkplekken. Penninck weet als geen ander dat het verhuizen van een bedrijf of instelling vakwerk is.

Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding (waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij bieden op elkaar worden afgestemd) wordt tijd, en dus geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe verhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.
Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Pennick is er voor u voor:
•het op de juiste wijze verhuizen van het bedrijfsarchief;
•het arbo-conform inrichten van werkplekken;
•bedrijfsgereed opleveren van werkplekken in het nieuwe gebouw;
•inventarisbeheer;
•het afkoppelen en weer aankoppelen van PC’s, monitor stands en complete netwerken.

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeel.
Zakelijk verhuizen, extra diensten

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen bestaan vaak uit een complex activiteiten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichting. Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgt Penninck ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd, computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd.
Een onderneming verhuist niet dagelijks; het is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis waarbij vakwerk van groot belang is. Het liefst heeft u er immers zo min mogelijk omkijken naar. Penninck levert het vakwerk waar u behoefte aan heeft en verzekert u van een zorgeloze verhuizing.