Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf TGP
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf TGP
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf TGP
Tuyl van Serooskerkenweg 21
1076 JA Amsterdam

tel: 06-53101535

Extra informatie

Verhuisbedrijf TGP Amsterdam
Verhuizen zoals u dat wenst!
Ons principe is simpel. U zet de te verhuizen goederen klaar en wij brengen het vakkundig en verzorgd naar de nieuwe bestemming. Indien u niet zelf wilt inpakken, dan is er de mogelijkheid dat onze medewerkers dit op een vakkundige wijze voor u doen. Hierbij staat voorzichtigheid, zorgvuldigheid, en accuratesse voorop. Bij iedere verhuizing is onze handyman standaard aanwezig. Wij zijn de vaste verhuizer/transporteur van vele bekende antiquairs, kunsthandelaren en veilinghuizen in Amsterdam en omgeving. Verder kunt u altijd rekenen op discretie en betrouwbaarheid.

Verhuizen doet u niet dagelijks, wij doen het dagelijks het is ons vak. Verhuizingen worden over het algemeen ruim van tevoren gepland. Echter indien er nood aan de man is kunt u desnoods binnen 24 uur bij ons terecht. Wij houden ons onder andere bezig met reguliere verhuizingen maar ook met kantoor en bedrijfsverhuizingen, ook kunt u bij ons terecht voor assistentie bij interne bedrijfsverplaatsingen. Wij zijn al 17 jaar één van de goedkoopste vakverhuizers in de regio van Amsterdam. Tegen inlevering van de Waardecheque van de Makelaarscampange geven wij u 10% korting op uw verhuizing.