Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf HBK
Eindhoven
Terug naar verhuisbedrijven in Eindhoven


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf HBK
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf HBK
Houthalenlaan 11
5628PW Eindhoven

tel: 040-2070798

Extra informatie

Sinds 1999 verzorgd Verhuisbedrijf HBK uit Eindhoven voor verschillende bedrijven en particulieren naar volle tevredenheid bedrijfs- en koeriersdiensten. Voor vrijwel alle facilitaire en logistieke vraagstukken hebben wij een passende oplossing. Door onze professionele en flexibele aanpak kiezen onze klanten steeds weer voor ons! Facilitaire diensten Voor uiteenlopende organisaties verzorgen wij diverse facilitaire diensten, al dan niet op locatie. Door onze veelzijdige bedrijfsvoering hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van bedrijven. Inventarisbeheer U kunt ons onder andere inzetten voor het inventariseren, onderhouden en repareren van uw kantoormeubilair. Daarnaast kunnen wij diverse handyman-diensten voor u verrichten, inclusief het aansluiten van computers en het veilig wegwerken van de verschillende kabels. Wij werken volgens de regels uit het Arbobesluit en kunnen uw werkplekken ook conform de regelgeving instellen.

Specialiteit
  • Koeriersdiensten binnen Europa, met / zonder spoed
  • Logistieke ondersteuning bij promotionele activiteiten --Bedrijfsverhuizingen, inclusief (de)montage
  • Verhuizingen van particulieren