Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van der Woude
Haren
Terug naar verhuisbedrijven in Haren


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Van der Woude
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van der Woude
Felland Noord 5
9753 TB Haren

tel: 050-5347419

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van der Woude uit Haren verzorgt reeds vele decennia verhuizingen voor particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.
Het grootste gedeelte van onze klanten komt uit Haren of Groningen. Maar ook in de omliggende plaatsen zoals Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Vries, Annen en Roden worden regelmatig verhuizingen uitgevoerd.
Persoonlijke aandacht, vakmanschap, zorgvuldigheid en service zijn vanzelfsprekend.

Met een team van vaste ervaren medewerkers worden de meest uiteenlopende verhuizingen en transporten uitgevoerd met moderne luchtgeveerde verhuiswagens en handige hulpmiddelen.
Verhuisbedrijf Van der Woude uit Haren is een Erkend Verhuisbedrijf. Een waarborg voor zekerheid en garantie.

Om uw wensen te bespreken en om u te adviseren maken wij graag een afspraak met u om uw inboedel te inventariseren. Inventarisatiebezoek en het maken van een offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.
Indien u akkoord gaat met ons voorstel wordt een zorgvuldige planning gemaakt om zo een vlekkeloze verhuizing te garanderen.

Verhuizen is voor de meeste mensen een ingrijpende gebeurtenis. Daarom is het een hele geruststelling dat de verhuizing in elk geval goed geregeld is en vlekkeloos verloopt.
De gemotiveerde medewerkers van Verhuisbedrijf Van der Woude zijn dagelijks op pad om met veel zorg en aandacht inboedels voor particulieren of bedrijven te verhuizen. Of u nu in dezelfde straat verhuisd of over grote afstand, wij draaien er onze hand niet voor om. Voor diverse varianten in de uitvoering kunt u bij Verhuisbedrijf Van der Woude terecht.

Een greep uit de mogelijkheden:
  • Verhuizen van bijvoorbeeld alleen de piano, wasmachine etc.
  • Verhuizen van alleen de grote stukken
  • Verhuizen van de complete inboedel zonder aanvullende diensten
  • Verhuizen met tussentijdse opslag
Wanneer u het inpakken van de verhuisdozen zelf gaat verzorgen krijgt u ruim van te voren de beschikking over verhuisdozen, nieuw schoon inpakpapier voor de breekbare goederen en etiketten. Voor het verhuizen van uw inboedel worden handige hulpmiddelen en diverse beschermingsmiddelen gebruikt.