Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jan Schut
Rotterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Rotterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan Schut
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jan Schut
Bovendijk 157
3045PD Rotterdam

tel: 010-4120731

Extra informatie

Verhuisbedrijf van Rotterdam en omgeving
Jan Schut Verhuizingen is met ruim 70 jaar ervaring hét verhuisbedrijf van Rotterdam en omstreken. Ons team van professionele verhuizers, neemt u graag alles uit handen. Wanneer u opzoek bent naar verhuizers in de regio Rotterdam, dan bent u bij Jan Schut Verhuizingen aan het juiste adres. Als erkend verhuisbedrijf leveren wij een breed scala aan diensten. Of het nu gaat om het verhuizen van uw inboedel, opslag van goederen, transport, het huren van verhuiswagens, verhuisliften en verhuisladders met chauffeur, verhuismaterialen, pianotransport, kunstvervoer, emigratie of verpakkingen overzee, Jan Schut Verhuizingen is u graag van dienst.
Uw verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken, en zelfs ver daarbuiten
Ook wanneer u besluit te emigreren of tijdelijk naar het buitenland vertrekt, kunt u bij Jan Schut Verhuizingen terecht. Of het nu gaat om het verpakken en transporteren van uw spullen naar het buitenland of het opslaan van uw inboedel in onze opslagruimte in Rotterdam, wij zijn uw verhuisbedrijf bij uitstek.

Specialiteit
  • Transport
  • Verhuisdozen
  • Verhuisliften
  • Opslag
  • Kunstvervoer
  • Verpakking overzee