Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jan Schut
Rotterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Rotterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan Schut
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jan Schut
Bovendijk 157
3045PD Rotterdam

tel: 010-4120731

Extra informatie

Ruim zeventig jaar ervaring heeft ons een ding geleerd; verhuizen is een handigheid. De kunst van het verhuizen is gelegen in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel. Al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de officiële SAVAM opleiding en wij mogen dan ook met gepaste trots het predicaat 'Erkende Verhuizers' dragen. Door de toepassing van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, verwarmde verhuiswagens, uitgevoerd met luchtvering en laadklep, is niets ons te veel. Of het nu een enkel stuk, een gehele of gedeeltelijke inboedel, een kantoorinventaris of zelfs een compleet archief betreft. Zelfs voor de onmogelijkste situaties wordt een oplossing gevonden, want ook met het alom bekende takel-en-blok kunnen wij nog goed overweg. Wij bezitten de benodigde vergunningen en de ervaring om elke klus moeiteloos te klaren, volledig verzorgd door onze enthousiaste en immer klantvriendelijke medewerkers. Een overvloed aan beschermende pakdekens is te allen tijde voorradig en uw garderobe kan hangend vervoerd worden. Vakkundige verhuizingen, niet alleen binnen Nederland en Rotterdam maar door heel Europa.

Specialiteit
  • Transport
  • Verhuisdozen
  • Verhuisliften
  • Opslag
  • Kunstvervoer
  • Verpakking overzee