Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Martin Slangen
Simpelveld
Terug naar verhuisbedrijven in Simpelveld


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Martin Slangen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Martin Slangen
Bocholtzerweg 12
6369 TG Simpelveld

tel: (0)45 - 5442759

Extra informatie

Slimme logistiek in dienst van slimme klanten
Als specialist in meubeldistributie verzorgen wij optimale nationale en internationale meubellogistiek voor onze klanten. Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden. We zijn de logistiek ketenregisseur die u als klant alle zorgen uit handen neemt. Een soepele, ingespeelde organisatie zorgt voor een tijdige en onbeschadigde distributie van fabrikant naar detailhandel, zelfs van onverpakte goederen.
Ons distributiecentrum, onze elektronisch beveiligde opslagruimtes en ons douane-entrepot zijn gevestigd in Simpelveld, direct aan de Duitse grens bij Aken. Door deze centrale ligging ten opzichte van grote Europese distributiecentra fungeren we als draaipunt in de Europese meubeldistributie. Deze gunstige ligging betekent tijdwinst en kostenbesparing voor de klant.

Internationale service met euroNed

Ons bedrijf concentreert zich met eigen vakkundig en goed opgeleid personeel en modern materieel op de Benelux-landen.
Via het internationale samenwerkingsverband euroNed bieden wij tevens een totaalpakket van diensten met betrekking tot de meubellogistiek in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Groot-Brittannië.
Ook in dat geval blijven wij het aanspreekpunt.

Onze leverbetrouwbaarheid is maximaal. Goederen die bij Martin Slangen geconditioneerd en beveiligd zijn opgeslagen, worden binnen de afgesproken termijn vervoerd naar detaillist en particulier in elke plaats binnen en buiten de Benelux. Dat is een garantie.
Vakkundig in alle facetten van de meubellogistiek

Meubeldistributie is slechts een onderdeel van de logistieke keten die Martin Slangen Int. Meubellogistiek in zijn specialisme beheerst. Keukendistributie, Warehousing, Value Added Logistics en Verhuizingen zijn eveneens belangrijke pijlers binnen onze organisatie en vereisen stuk voor stuk specifieke kennis. Door gedegen opleidingen te combineren met de nodige ervaring zijn we in staat om onze klant de gewenste kwaliteit en service te bieden.