Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Van Beek
Zeist
Terug naar verhuisbedrijven in Zeist


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Van Beek
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Van Beek
Van der Merschlaan 62
3705TJ Zeist

tel: 030-6957888

Extra informatie

Verhuisbedrijf Van Beek Zeist
Verhuizen is een hoop gedoe en geregel. U bent enorm druk met afspraken, verbouwingen, etc. U heeft bijna geen tijd voor de daadwerkelijke verhuizing. Reden genoeg om u door een erkende verhuizer te laten verhuizen.
Een ruime tijd voordat de verhuizing moet plaatsvinden, komen wij bij u thuis om vrijblijvend een offerte te maken. Er wordt dan o.a. gekeken naar de hoeveelheid te verhuizen spullen, de bereikbaarheid en de situatie en ligging van de woning(en). Als u in een appartement woont is dat geen probleem voor ons, want wij beschikken over moderne verhuisliften.

Voor de verhuizing ontvangt u dozen, etiketten en papier om al het kleingoed in te pakken. Desgewenst kunt er ook voor kiezen om al uw spullen in te laten pakken door onze vakmensen. Dit scheelt u een hoop tijd, en u zit minder lang tussen al de verhuisdozen!
Het de- en monteren van meubelen is ook een van de taken die wij u uit handen kunnen nemen. Het vervoeren van piano’s en vleugels is voor ons geen probleem. Door de jarenlange ervaring en kennis zal uw instrument veilig op plaats van bestemming komen.

Op de dag van de verhuizing komen wij op de afgesproken tijd voorrijden en beginnen met de werkzaamheden zoals met u besproken. De rust en snelheid waarmee onze mensen werken zult u doen versteld staan. Kortom: Verhuizen zonder zorgen!

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Particulier
  • Bedrijfsmatig