Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf C. Pot
Waalwijk
Terug naar verhuisbedrijven in Waalwijk


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf C. Pot
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf C. Pot
Zijlweg 13c
5145NR Waalwijk

tel: 0416-332484

Extra informatie

Wij willen ons graag even aan u voorstellen. Verhuisbedrijf C. Pot is een familiebedrijf opgericht in 1910 te Waalwijk. Liefde voor het vak was het uitgangspunt, en dat wordt nu al jarenlang doorgegeven, van vader op zoon.

Vandaag, bijna 100 jaar later, staat dit moderne bedrijf onder leiding van Kees Pot, de vierde generatie waarbij het verhuizersbloed door de aderen stroomt. Vanuit onze vestigingen in Waalwijk en Tilburg bestrijken wij dagelijks de particuliere- en bedrijfsmatige verhuismarkt. Nationaal, Europees en Intercontinentaal!
Bij ons heeft elk verhuisteam een ervaren teamleider die als aanspreekpunt voor de klant dienst doet tijdens de verhuizing. Een prettig idee voor u als klant om mensen om u heen te hebben die begrip hebben voor de verhuisstress die u doormaakt. Verhuizen is immers niet uw dagelijks werk. Wel het onze, al bijna 100 jaar.