Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Prins Transport
Westknollendam
Terug naar verhuisbedrijven in Westknollendam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Prins Transport
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Prins Transport
Industrieweg 63
1525 RD Westknollendam

tel: 0299-421369

Extra informatie

Prins Transport Verhuizingen uit Purmerend doet altijd haar uiterste best om een verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verhuizen is voor de betrokkenen meestal een heel gedoe en wij proberen die last voor u zoveel mogelijk te verlichten.
Gratis dozen
Voor de verhuizing komt een medewerker langs die bekijkt hoeveel u eigenlijk te verhuizen heeft. Op basis van die hoeveelheid en de afstand van de verhuizing, wordt een offerte gemaakt.
Als u de offerte heeft geaccepteerd, krijgt u van Prins Transport gratis verhuisdozen in bruikleen, alsmede inpakpapier en stickers. Verhuisbedrijf Prins Transport te Purmerend heeft ook de beschikking over speciale boekendozen.
Een vergissing die nog al eens gemaakt wordt, is dat mensen denken dat de dozen na de verhuizing direct weer aan Prins mee terug gegeven moeten worden. Dat hoeft helemaal niet. U kunt gerust enkele weken de tijd nemen om het nieuwe onderkomen in te richten, alvorens de dozen terug te geven.

Prins Transport Verhuizingen verzorgt ook vaak bedrijfsverhuizingen. Bekende klanten zijn bijvoorbeeld Evean Zorg en de gemeente Purmerend.
Opslag

Ook voor mensen die nog niet direct in hun nieuwe woning kunnen, maar wel hun oude huis al moeten verlaten, heeft Prins Transport de oplossing. Tegen een schappelijke vergoeding kunt u de spullen zolang dat nodig is opslaan in een loods van Prins Transport.
Ervaring

Prins Transport heeft een schat aan ervaring op het gebied van verhuizen. Zo was het de eerste die via de dijk verhuizingen richting Marken deed. Het voormalige eiland heeft pas sinds 1957 een dijk en tot 1960 liep de verharde weg niet verder dan het einde van de dijk.
Huisraad moest dus voor een groot deel met een boot worden verplaatst. Dat gebeurde ook met de verhuizing van de fam. D. Zeeman Sr. in 1958.
Dat dit tot tevredenheid gebeurde, blijkt wel uit het feit dat Prins Transport ook in 1986 de volgende verhuizing van de familie Zeeman mocht verzorgen.