Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Nobbe
Winschoten
Terug naar verhuisbedrijven in Winschoten


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Nobbe
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Nobbe
Transportbaan 21
9672BJ Winschoten

tel: 0597-412463

Extra informatie

Zo aangenaam mogelijk verhuizen
Laten we eerlijk zijn: verhuizen is voor de meeste mensen geen pretje. Maar Verhuisbedrijf Nobbe in Winschoten kan voor u het verhuizen zo aangenaam mogelijk maken. Elke verhuizing die we uitvoeren begint daarom met een goed gesprek. Daarin spreken we duidelijk af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen doen. Vervolgens ontvangt u onze offerte. We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar we kunnen ook heel weinig voor u doen: bijvoorbeeld alleen het verhuizen van een piano. Maar wat we ook voor u doen, we gaan zorgvuldig om met uw spullen en woning.
Verhuisbedrijf Groningen

Als u gaat verhuizen wilt u natuurlijk dat een professionele verhuizer u helpt. Het gaat tenslotte om spullen die waardevol zijn voor u. Nobbe Verhuizingen heeft reeds 1933 ervaring met allerlei verhuizingen. Van een verhuizing in dezelfde straat, tot verhuizingen overzee, van bedrijf tot particulier, van een enkele doos tot een vleugel: Nobbe verhuist met u mee! Wij bedienen de markt voor de provincie Groningen, maar zijn al in elke windstreek geweest.
Betrouwbaar en vakkundig

Nobbe is een betrouwbaar en vakkundig verhuisbedrijf dat alles in huis heeft om van uw verhuizing een succes te maken. Wij inventariseren door middel van een persoonlijk gesprek met wat uw wensen zijn. U bepaalt welke verhuizing bij u past. Wilt u uitgebreide verhuishulp of wilt u alles zelf doen? Geen probleem bij Nobbe, wij hebben voor ieder budget een passende verhuisoplossing.
Wat zijn de mogelijkheden?

U kunt natuurlijk alles zelf doen, maar wij kunnen u ook de zorg uit handen nemen. Zo kunt u kiezen voor een totaalpakket. Wij pakken uw spullen in en pakken alles weer uit. Daarnaast hebben wij onze Nobbe-Topper, die u met alle voorkomende werkzaamheden kan helpen. Bijvoorbeeld het ophangen van klokken, planken en (de)montage van meubels et cetera.. Wij pakken alles uiterst zorgzaam in, in ons Nobbe-folie. Zo weet u zeker dat uw spullen net zo netjes op de plek van bestemming aankomen als dat ze daar vertrokken.
Een verhuisbedrijf met een totaalpakket

Nobbe verhuizingen heeft een totaaloplossing voor verhuizingen. Daarnaast beschikken over een opslagloods van 32000 kuub. De opslag heeft bovendien een klimaatbeheersing voor de luchtvochtigheid en vloerverwarming. Voor de opslag van planten hebben we zelfs een speciale kamer. Uiteraard worden uw spullen dag en nacht beveiligd.
Kortom: zoekt u een verhuisbedrijf in Groningen? Dan bent u bij Nobbe aan het juiste adres.
Onze Voordelen
 • Scherpe prijs – kwaliteitverhouding
 • Buitenlandse Verhuizingen
 • Erkende Verhuizer
 • Full-Service verhuizingen
 • Zowel voor bedrijf als particulier
 • Verwarmde opslagloods
 • Piano- en Vleugelvervoer


Specialiteit
 • Nationale verhuizingen
 • (Inter)nationale verhuizingen
 • Opslag inboedels in containers
 • Verwarmde opslagloods
 • Verpakkingen overzee
 • Piano/vleugelvervoer