Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Schmidt Global Logistics B.V.
Woudenberg
Terug naar verhuisbedrijven in Woudenberg


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSchmidt Global Logistics B.V.
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Schmidt Global Logistics B.V.
Stationsweg Oost 182
3931 EW Woudenberg

tel: (0)33 7600270

Extra informatie

Schmidt Global Logistics B.V. in Woudenberg is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en meubeltdistributie. Na zo’n 20 jaar actief te zijn geweest in de verhuis-, transport- en logistieke sector heeft oprichter Ben Schmidt alle facetten van dit vak onder de knie, zowel in praktijk als theorie. Vlak voor de financiële crisis is hij van start gegaan en heeft een vliegende start weten te realiseren ondanks, of misschien dankzij de economische tegenwind.
Met een team van bekwame en ervaren mensen om zich heen is Schmidt Global Logistics B.V. in Woudenberg inmiddels een begrip in de internationale verhuis- en meubeldistributiewereld en een partner voor vele bedrijven, wereldwijd.
Schmidt Global Logistics B.V. te Woudenberg beschikt over een eigen wagenpark maar werkt ook samen met betrouwbare partners over de hele wereld. Veel verhuisbedrijven, particulieren, bedrijven, meubelleveranciers en meubelwinkels maken inmiddels gebruik van de diensten van Schmidt Global Logistics omdat wij altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.

Ons motto is dan ook; Schmidt Global Logistics, always a solution.