Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Engelbertink
Almelo
Terug naar verhuisbedrijven in Almelo


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Engelbertink
Kieftsbeeklaan 25
7607TA Almelo

tel: 0546-868016

Extra informatie

Verhuisbedrijf Engelbertink uit Almelo
Verhuizen doet u niet elke dag. Gelukkig maar, want er komt meer bij kijken dan u denkt. Wij hebben al ruim 16 jaar ervaring met het verhuizen van uw kostbare inboedel.
Vroeger was verhuizen eenvoudig. De inboedel was kleiner en beter hanteerbaar.
De inboedel van tegenwoordig is groter geworden en bevat meestal diverse kostbare zaken, zoals een piano, computer, televisie en dergelijke.

Een kwaliteitsverhuizer verstaat zijn vak. Daarom heeft hij gediplomeerd personeel. Hij kijkt nergens van op en heeft voor elk verhuisprobleem een verantwoorde oplossing. Natuurlijk houdt hij rekening met uw speciale wensen.
Gewoon VAKWERK, hij verhuist immers iedere dag. Daarom voert Verhuisbedrijf Engelbertink het logo "Kwaliteitsverhuizers".
Verhuisbedrijf Engelbertink uit Almelo staat bekend als het goedkoopste verhuisbedrijf met de beste verhuisservice van Twente en omstreken.

Wij zij uiteraard goed verzekerd volgens de algemene verhuisvoorwaarden voor verhuizingen (AVVV 2006).
Verhuizen is een zware en tijdrovende bezigheid. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagen is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan rolcontainers, dekens, steekkarren en dergelijke. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen.

Wij verhuizen op basis van een uurtarief, zodat u zelf de kosten in de hand kunt houden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld:
- Alles zelf te demonteren en te monteren
- Alles zelf in te pakken
- Alleen de grote dingen door ons te laten verhuizen

Natuurlijk kunt u de verhuizing, het inpakken van de verhuisdozen en zelfs het uitpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.
Erg handig voor uw verhuizing is onze checklist verhuizen.

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook op zaterdag!