Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Rensink
Almelo
Terug naar verhuisbedrijven in Almelo


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Rensink
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Rensink
Plesmanweg 29
7602PD Almelo

tel: 0546-861861

Extra informatie

Verhuisbedrijf Rensink gevestigd Almelo.
In ons jaren lange bestaan is een enorme ervaring opgebouwd met alle mogelijke bedrijfsverhuizingen en transporten, in nagenoeg alle branches en takken van industrie. Verhuizingen en transporten die zoveel jaren beproefd en verbeterd zijn dat het nauwelijks nog beter kan. Met als direct gevolg dat u in de kortst mogelijke tijd geinstalleerd bent.
Groot of klein ?

Geen onnodige minuut extra wordt verspild zodat optimale efficiency van begin tot eind is gewaarborgd. Verhuisbedrijf Rensink uit Almelo beschikt over alle benodigde materiaal en know how om uw klus snel en vakkundig te klaren zoals geen ander dat kan. Met een vakkennis die tegen een achtergrond van meer dan een halve eeuw praktijkervaring van onschatbare waarde is. Al die kennis staat nu ter beschikking van uw onderneming. Groot of klein.
Er zijn nu zoveel transporten als er bedrijven zijn
Voor de meeste branches zijn speciale voorzieningen getroffen. Verhuizen is maatwerk en vereist een combinatie van flexibiliteit, vakmanschap en perfect op elkaar afgestemde mankracht en materieel. Dat is de vakmatige overtuiging van Rensink uit Almelo. Voor grote projecten of speciale voorzieningen kan Rensink haarfijn inspelen op uw specifieke eisen en instaan voor transport zonder risico's. Grondig, snel, veilig en zeker!