Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Santa Fe Relocation Services
Alphen aan den Rijn
Terug naar verhuisbedrijven in Alphen aan den Rijn


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSanta Fe Relocation Services
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Santa Fe Relocation Services
H. Kamerlingh Onnesweg 3
2408 AX Alphen aan den Rijn

tel: 0172-447979

Extra informatie

Internationale verhuizers
Overzees verhuizen kan een spannende gebeurtenis zijn, of het nu is voor zakelijke of familiale redenen, uit verlangen naar een warm klimaat of door een spontaan gevoel van avontuur. Natuurlijk kunnen overzeese verhuizingen veel problemen met zich meebrengen als u alles zelf probeert te verschepen. Douanezaken en het verzekeren van de veiligheid van uw goederen worden voor lange reizen het best door internationele verhuisfirma’s geregeld.
Bij het verhuizen naar een nieuw land moet u vele factoren in acht nemen. Een nieuwe taal leren kan ook lastig zijn. Over de nieuwe cultuur leren is een belangrijk onderdeel voor aanpassing aan uw nieuwe thuis. Hoe meer u kan doen om de geschiedenis van de mensen rondom u te leren kennen, des te beter u zich thuis zal voelen. Ja, reisgidsen kunnen een goed idee van de bezienswaardigheden bieden, maar de dagelijkse noden van een inwoner zijn ingewikkelder dan die van een toerist. Gelukkig kan een sterke internationale verhuisfirma u een goed idee van al het nodige geven. Hier begint uw reis met Interdean.

Overzeese verhuisfirma
Hoewel de mensen, de taal en de cultuur volledig verschillend zijn, betekent verhuizen naar een nieuwe plaats niet zozeer dat u zich niet meer kunt thuis voelen. Gerenommeerde overzeese verhuizers kunnen met hun hulp alle goederen brengen die u thuis hebt gekoesterd, en u een kans bieden om opnieuw een heiligdom op te bouwen dat u lange tijd in de vorige woning hebt onderhouden.

Een professionele verhuisfirma kan u ook bijstaan in andere aspecten die u niet in acht hebt genomen. Als u verhuist voor een nieuwe baan, bestaat de kans dat andere gezinsleden werk, een nieuwe kerk, babysitters, taallessen, rijbewijs, openbaar vervoersbewijs, bankrekening, een nieuw internationaal paspoort, contacten enzovoort, nodig hebben. Door te kiezen voor een verhuisfirma met een gevestigde naam in het gekozen land, zoals Interdean, zal u nieuwe vrienden leren kennen die u zullen helpen bij de ingewikkelde zaak van inburgering.
Internationale verhuizers

Thuis bent u voorzichtig over wie met uw bezittingen omgaat. Het is begrijpelijk dat u nog voorzichtiger bent bij de keuze van een verhuisfirma. U zoekt iemand die voorzichtig is met uw spullen, zodat zij zeker veilig worden verpakt om schade te vermijden, u wilt iemand die u bijstaat bij de administratieve rompslomp inzake het overzees verschepen, de douaneregeling, en iemand die veilig uw prachtige meubelen en herinneringen overbrengt.
Verhuizen kan een ingewikkelde zaak zijn, zelfs wanneer u naar een huis om de hoek verhuist. Stelt u zich de verwikkelingen voor die bij een overzeese verhuizing kunnen worden opgeteld, dan wordt het zinvol overzeese verhuisfirma’s in overweging te nemen. In uw zoektocht naar overzeese verhuisfirma’s is het zinvol een firma met ervaring te vinden, namelijk één die u bij elke stap kan bijstaan, die u kan helpen bij het papierwerk en die de veiligheid van alle spullen kan waarborgen om uw nieuwe thuis in te richten. Bij Interdean doen we al het nodige en nog meer om dit te verwezenlijken.

Over Interdean International Relocation

Onze visie

Wij willen de eerste keus zijn als een organisatie met een Europese of wereldwijde interesse een partner zoekt voor internationale verhuizingen en relocation services.
Wie zijn wij
Interdean International Relocation bestaat sinds 1959. Sinds die tijd heeft Interdean meer dan één miljoen mensen wereldwijd helpen verhuizen.

Interdean International Relocation is altijd vernieuwend en een steun en toeverlaat voor expats, gezinnen en werknemers die worden overgeplaatst (of tijdelijk naar het buitenland gaan) en voor hun respectievelijke werkgevers.
Interdean International Relocation was het eerste internationale verhuisbedrijf dat een brug sloeg tussen Oost- en West-Europa in 1971, door als eerste en enige westerse verhuisbedrijf een kantoor te vestigen in de voormalige Sovjet-Unie. Toen de Berlijnse muur viel, was Interdean International Relocation het eerste westerse verhuisbedrijf dat servicecentra en opslagfaciliteiten had in het nieuwe Oostblok. Interdean International Relocation heeft vele politieke veranderingen doorstaan en is het grootste verhuisbedrijf met eigen vestigingen in EMEA en Oost- en West Europa.
Wat we doen

Interdean International Relocation biedt wereldwijd verhuismanagement en relocationdiensten aan bedrijven tijdens hun uitbreiding naar nieuwe gebieden en het aanwenden van werknemers in voor hen belangrijke (nieuwe internationale) markten. Interdean International Relocation bedient een zeer breed en gerenommeerd klantenportfolio, gevestigd over de gehele wereld. Wij leveren onze services en diensten op lokaal, regionaal, Europees en wereldwijd hoog niveau.
Dienstverlening op maat
Interdean International Relocation kan net zoveel of net zo weinig van het verhuisproces voor u beheren als u zelf wilt, geheel afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften. Een vakkundig team van Interdean International Relocation medewerkers biedt een zeer persoonlijke verhuisservice en beheerst elk aspect van de verhuizing.
Van beleidsadvies in de beginfase tot wereldwijd verhuismanagement en –diensten tijdens het daawerkelijk verhuizen. U kunt er zeker van zijn dat in elke fase van het verhuisproces de dienstverlening in handen is van ervaren verhuisprofessionals met gespecialiseerde vaardigheden en een gedegen kennis.
Volledig aanbod van verhuisdiensten

Uit ons aanbod van verhuisdiensten en relocation services kunt u díe diensten selecteren welke naadloos aansluiten bij de behoeften van uw verhuizende medewerker en bij de doelstellingen van uw onderneming.
Combineer de verschillende diensten en maak een compleet verhuisprogramma op maat. De service-experts van Interdean International Relocation kunnen u adviseren over het programma dat het beste past bij uw onderneming.
Verhuisdiensten van deur tot deur
Het is ons absoluut streven om u volledig gerust te stellen gedurende iedere verhuizing. Al onze diensten worden uitgevoerd door professionele medewerkers waardoor u verzekerd bent van een stressvrije verhuizing van deur tot deur.