Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Jan van Duuren
Leiden
Terug naar verhuisbedrijven in Leiden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Jan van Duuren
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Jan van Duuren
Admiraal Banckertweg 6
2315SR Leiden

tel: 071-5225999

Extra informatie

Met Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden weet u zeker dat uw verhuizing in goede handen is. Ons internationaal verhuis- en transportbedrijf kan zich beroepen op jarenlange ervaring. Wij helpen u graag met raad en daad bij uw verhuizing.

Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden.
VERHUIZEN IS EEN VAK APART

Een vak dat onze verhuizers tot in de puntjes beheersen. Vanaf het ontstaan van het bedrijf in 1948 heeft Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden een uitstekende reputatie opgebouwd tot ver buiten de Leidse regio. Inmiddels, drie generaties verder, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal verhuis- en transportbedrijf van naam. Een naam waar wij gepast trots op zijn. Door onze jarenlange ervaring treft u een grote mate van vakbekwaamheid aan bij onze verhuizers. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het deskundig verpakken van waardevolle goederen. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment moderne, goed geoutilleerde verhuiswagens. Ons wagenpark voorziet in voertuigen van verschillende afmetingen, luchtgeveerd en voorzien van laadkleppen. Verhuizen is ook een kwestie van vertrouwen. Uw kostbare bezittingen vertrouwt u uitsluitend toe aan een erkende vakman. In verhuisbedrijf Verhuisbedrijf Verhuisbedrijf Jan van Duuren uit Leiden heeft u deze vakman gevonden. Uw spullen worden met zorg omringd. En daar kunt u op vertrouwen!
ERKENDE VERHUIZERS

Verhuisbedrijf Jan van Duuren is een Erkend Verhuisbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan een flink aantal voorwaarden: goed vakmanschap, schone en veilige verhuiswagens, gekwalificeerde hulpmaterialen en gereedschap, en vakbekwaam personeel. Daarnaast verplichten wij ons afspraken na te komen en ons te houden aan de afgesproken tijden. Vanzelfsprekend bent u bij ons als Erkende Verhuizer up to date verzekerd voor eventuele schade.
Verhuizen met Jan van Duuren & Zn BV: vakkundig en vertrouwd.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Transport piano's
  • Transport vleugels
  • Inboedelopslag
  • Vervoer
  • Medische apparatuur