Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf B & B
Loon op Zand
Terug naar verhuisbedrijven in Loon op Zand


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf B & B
Hoge Steenweg 52
5175AD Loon op Zand

tel: 0162-451052

Extra informatie

Verhuisbedrijf B & B uit Loon op Zand is begonnen in 2001 en sindsdien gegroeid tot een volwaardig verhuisbedrijf uit Loon op Zand. Als u navraag doet bij uw familie en vrienden zal ongetwijft blijken dat wij iemand verhuist hebben in uw kennissenkring. In korte tijd toch al een begrip in Oosterhout en omgeving. We verhuizen in de regio Breda en Tilburg, daar is sinds 2007 Den Bosch bijgekomen. En natuurlijk ook van en naar deze regio's.We werken altijd met hetzelfde team, waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Iedereen weet wat hij moet doen, waardoor uw verhuizing gladjes verloopt. Haast kennen wij niet. Voorop staat dat uw inboedel netjes en zonder schade naar uw nieuwe woning verhuist wordt. Als er zich toch een schade voordoet hebben wij hiervoor een uitstekende verzekering die alle schade door ons toegebracht vergoed. Het verschil met een erkende verhuizer is niet zo groot als u zal denken. Ook Verhuisbedrijf B & B uit Loon op Zand werkt met ervaren vaklui, hebben schone verhuisdekens in onze vrachtauto, werken met steekwagens en hondjes, hebben ook verhuisdozen( bij ons GRATIS) en garderobedozen. En altijd een verhuisverzekering.
Het verschil zit hem in dat de erkende verhuizer is aangesloten bij een geschillencommissie. Dat hebben wij niet, maar bijna iedereen heeft een rechtsbijstandverzekering die hetzelfde doet voor u, als we een geschil hebben over een schade.
Verhuisbedrijf B & B in Loon op Zand werken met een luchtgeveerde vrachtauto met een inhoud van 46 kuub.
De prijs die is overeen gekomen blijft ook de prijs die u moet betalen. Er kan nooit een meerprijs berekent worden omdat we uw verhuizing onderschat hebben, of we moeten onderweg wachten voor een open brug, of omrijden door wegwerkzaamheden.
De prijs blijft gelijk.