Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf CAP 55
Loon op Zand
Terug naar verhuisbedrijven in Loon op Zand


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf CAP 55
Oranjeplein 2
5175BE Loon op Zand

tel: 0614-363635

Extra informatie

CAP 55 is een charterbedrijf opgericht in 2007 en gevestigd in Loon op Zand. Het bedrijf is een voortzetting van eenmanszaak Wimbus. Het staat geregistreerd als Cap 55 V.o.F.
Het is onze filosofie om flexibele diensten te leveren in de transportsector. We doen charterwerk en proberen zo veel mogelijk partner te worden met onze opdrachtgevers.
We beschikken over 4 Trucks, welke we alle dagen in kunnen zetten. Tevens zijn er genoeg chauffeurs die zowel binnen- als buitenlandse ritten kunnen doen. Daarnaast kunnen we ook chauffeurs uitzenden.

Onze Volvo FH’s zijn uitgerust met een ADR pakket en remastekker om een laadklep te bedienen. Uiteraard beschikken al onze chauffeurs over een adr certificaat.
Eenvoud is een belangrijk goed. De transportwereld is complex en staat nooit stil. Het is vaak hollen en stil staan. Toch proberen we zo veel mogelijk regelmaat te realiseren door het onregelmatige te structureren. Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen is er genoeg capaciteit aan chauffeurs. Daardoor kunnen we flexibel met roosters omgaan en zo het wagenpark maximaal inzetten.