Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf BB Diensten
Tilburg
Terug naar verhuisbedrijven in Tilburg


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf BB Diensten
Galjoenstraat 43/C
5017CL Tilburg

tel: 013-4630920

Extra informatie

BB Diensten Verhuizingen te Tilburg
Verhuisbedrijf BB Diensten is de specialist in Tilburg en omstreken voor het betaal-
baar en zorgeloos verhuizen van senioren, alleenstaanden, studenten en minder-validen. BB Diensten vervoert niet alleen uw eigendommen maar zorgt er desgewenst ook voor dat in uw nieuwe woning lampen worden aangesloten, gordijnen worden opgehangen en schilderijen hun nieuwe plaats krijgen.
Tevens bemiddelen wij in vloeren en voorkomende schilderwerken. Als extra service kunnen wij bieden dat we ook voor u zorg dragen dat al uw abonnementen van leveranciers van gas, water en energie naar uw nieuwe woning overgaan alsmede de abonnementen van kabelaanbieders van uw telefonie en internet.
Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw oude woning bezemschoon en in de oude staat wordt opgeleverd.

Overige diensten

Als extra kunnen wij u aanbieden dat alles wat in u nieuwe woning direct weer voor zover noodzakelijk gemonteerd/opgehangen/geplaatst wordt enz.

Tevens bemiddelen wij in vloeren en voorkomende schilderwerken. Het is een hele zorg minder voor u indien het reguliere leven weer zo snel mogelik doorgang kan vinden en u niet weken hoeft te wachten totdat alles uiteindelijk weer opgehangen en/of gemonteerd is.
Ook kan BB Diensten te Tilburg u de zorg uit handen nemen betreffende verhuisberichten, overzetten van abonnementen en dergelijke.

Het afvoeren van uw overbodige spullen nemen wij ook graag van u over.
U eigendommen zijn tijdens u verhuizing uiteraard verzekerd.

BB Diensten kan zorg dragen voor:
  • Bemiddeling in vloeren
  • Schilderwerken
  • Ophangen van: gordijnen en schilderijen
  • Inpakken
  • Uitpakken
  • Woning bezemschoon opleveren
  • Overzetten telefoon/internet