Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Koot
Groningen
Terug naar verhuisbedrijven in Groningen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Koot
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Koot
Wasaweg 23
9723JD Groningen

tel: 050 - 5418418

Extra informatie

Verhuizen is meer dan het verplaatsen van uw inboedel van uw huidige naar uw toekomstige woning. Dat maakt verhuizen ook zo zwaar, zoals u wellicht uit eigen ervaring weet. Gelukkig kunt u het verhuizen helemaal of gedeeltelijk uit handen geven. Aan een erkend verhuizer zoals verhuisbedrijf Koot. We koesteren uw dierbare bezittingen, of u nu verhuist naar een straat verderop of naar een ander werelddeel. Als erkend verhuizer werken we efficiënt, zorgvuldig, veilig en verzekerd. We stellen daarbij uw privacy en wensen centraal. Want u geeft weliswaar het verhuizen uit handen, maar u houdt zelf de regie. Een gesprek met onze verhuisadviseur is daarom het startpunt van uw verhuizing met Verhuisbedrijf Koot te Groningen. In dit gesprek kunt u uw wensen gedetailleerd kenbaar maken en krijgt u antwoord op al uw verhuisvragen. Onze verhuisadviseur blijft gedurende de verhuisperiode uw aanspreekpunt. Verhuisbedrijf Koot werkt binnen en buiten Nederland voor particulieren en voor bedrijven, instellingen en de overheid. We voorzien in verhuizingen maar ook in projectverhuizingen, opslag en verpakkingen.

Specialiteit
  • Particulieren
  • Projectverhuizingen
  • Verpakkingen
  • Opslag
  • Overige diensten