Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Mast
Groningen
Terug naar verhuisbedrijven in Groningen


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Mast
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Mast
Osloweg 133
9723BK Groningen

tel: 050-5421515

Extra informatie

Verhuisbedrijf Mast te Groningen
Verhuisbedrijf Mast is geen onbekende naam in Groningen. Het verhuisbedrijf bestaat al sinds 1949 en sindsdien hebben wij ons ontwikkeld van een regionale verhuizer tot een internationale verhuizer. Na verloop van tijd zijn daar steeds meer diensten bij gekomen. Inmiddels is Mast ook een betrouwbare partner voor inboedelopslag, goederenopslag, archiefopslag en het leveren van eersteklas verhuismaterialen zoals verhuisliften of verhuisdozen. Zo zijn wij in ruim zestig jaar tijd uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor diensten op het gebied van particuliere en bedrijfsverhuizingen.
­Visie

Dat komt ook tot uitdrukking in onze visie. Wij verzorgen graag het verhuistraject van a tot z. Van het zorgvuldig inpakken van uw spullen tot het uitpakken op de nieuwe locatie. Verhuizen is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor ons wel. Wij weten waar we op moeten letten. Met onze ruime ervaring en gestructureerde aanpak kunnen we er dan ook voor zorgen dat u een zorgeloze verhuisdag krijgt. Dat is waar wij naar streven. En als we daar een extra stapje voor moeten zetten, doen we dat graag.
Erkende Verhuizer

Verhuisbedrijf Mast is als Erkend Verhuisbedrijf aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit biedt u, als opdrachtgever, verschillende voordelen. Maar het biedt u vooral zekerheid dat uw kostbare spullen bij ons in goede handen zijn. Ons verhuisbedrijf wordt regelmatig getoetst door de organisatie. Daarbij wordt vastgesteld of wij het kwaliteitskeurmerk van erkende verhuizer nog mogen voeren. Ook is Verhuisbedrijf Mast aangesloten bij FEDEMAC, de organisatie voor internationale verhuizers.
Voor wie werkt Verhuisbedrijf Mast?

Het kwaliteitskeurmerk van Erkende Verhuizer betekent dat Verhuisbedrijf Mast van vele markten thuis is. Voor wie werken we?
P­articuliere verhuizingen

Verhuizen is altijd weer een spannende onderneming. Op de verhuisdag zelf moet u aan honderd-en-één dingen tegelijk denken. Of niet? Verhuisbedrijf Mast helpt u met een goede voorbereiding, kiest de juiste verhuismaterialen en zorgt zo voor een plezierig verloop van uw verhuizing. Lees meer...
Bedrijfsverhuizingen

Een bedrijfsverhuizing is - zonder uitzondering - een complex proces. Een zakelijke verhuizing is meer dan enkel het verplaatsen van goederen, inventaris of productielijnen. Dit proces moet tot in detail uitgedacht zijn. De bedrijfsvoering van uw bedrijf moet immers zo snel mogelijk weer opgepakt worden. Lees meer...
Overige verhuizingen

Wordt uw verhuizing niet genoemd? Neem contact met ons op en we bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Verhuisbedrijf Mast heeft inmiddels ruim zestig jaar ervaring als verhuisbedrijf. We durven dan ook rustig te stellen dat ook uw project op onze route ligt!