Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Holwerda
Drachten
Terug naar verhuisbedrijven in Drachten


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Holwerda
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Holwerda
de Roef 23
9206 AK Drachten

tel: 0512-513833

Extra informatie

Verhuisbedrijf Holwerda te Drachten maakt deel uit van Holwerda Logistics. Naast de afdeling verhuizingen bestaat de groep uit logistiek, transport en distributie. De kwaliteit van de verhuisorganisatie is enerzijds gebaseerd op de jarenlange ervaring, opgebouwd sinds de begin jaren twintig. Anderzijds wordt de kwaliteit verzekerd door de constante aandacht voor innovatie en verbetering en de verdere uitbouw en ontwikkeling van het dienstenpakket.
Verhuisbedrijf Holwerda
Verhuisbedrijf Holwerda te Drachten is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 14 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Een voorwaarde voor deelname aan deze organisatie is, dat de aangesloten leden ISO-9002 gecertificeerd zijn; een extra waarborg voor een optimale dienstverlening!

De zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om bij verhuisbewegingen reeds in een vroeg stadium gebruik te maken van onze kennis. Adviseren en begeleiden rekenen wij tot onze taken. De particuliere klant kan rekenen op een duidelijke, vrijblijvende offerte.