Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Ontzorgd Verhuizen
Leeuwarden
Terug naar verhuisbedrijven in Leeuwarden


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VOntzorgd Verhuizen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Ontzorgd Verhuizen
Braksân 65
8939 ED Leeuwarden

tel: 058 3010092

Extra informatie

Ontzorgd Verhuizen zet u voorop!
Bij een verhuizing komt veel kijken. Het is dan ook een hele klus. Het blijkt voor veel mensen lastig om het overzicht te houden. Waar moet ik beginnen? Ontzorgd Verhuizen helpt u met alles wat er komt kijken bij een verhuizing. Wij kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren. En alles gebeurt in overleg. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.
Geen enkele verhuizing is gelijk. Dat vraagt om maatwerk. En daar zijn wij goed in. Wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Of, als u dat liever heeft, alleen bepaalde zaken uit handen nemen. U bepaalt zelf wat u door Ontzorgd Verhuizen laat regelen.

Wij begrijpen dat u niet zomaar iedereen uw verhuizing laat regelen. En dat hoeft ook helemaal niet. Ontzorgd Verhuizen is verhuisexpert voor 55-plussers, senioren en mensen die extra aandacht nodig hebben. U kunt alles rustig met ons afstemmen tijdens een persoonlijk gesprek. We luisteren goed en nemen alle tijd. Zodat we precies weten hoe ú alles geregeld wilt hebben.
Ontzorgd Verhuizen werkt als verhuisregisseur. Dat betekent dat u alleen ons als aanspreekpunt heeft voor al uw verhuiszaken. Wij nemen de contacten die nodig zijn voor de verhuizing van u over. Dit geeft u rust en ruimte.

Heeft u vragen? Dan leggen we alles rustig aan u uit. Maar u kunt erop vertrouwen: Ontzorgd Verhuizen zet u voorop. Zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe woning.
Ga persoonlijk en vrijblijvend een gesprek aan met Ontzorgd Verhuizen. Wij houden rekening met uw wensen en situatie. Omdat wij vinden dat u een zorgeloze verhuizing verdient!

Hulp bij verhuizen
Vindt u het lastig om de hele verhuizing te overzien? Weet u niet goed waar u moet beginnen? Ontzorgd Verhuizen begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij u hulp bij verhuizen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen naar een zorginstelling en verhuizingen van 55-plussers naar een andere woning. Uw wensen staan bij ons centraal. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Hulp bij verhuizen naar een zorginstelling
Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing naar een zorginstelling? Bent u slecht ter been of komt er teveel op u af? Er komt ook zoveel bij kijken. Voor veel mensen is het dan ook lastig om zelf de complete verhuizing te regelen. Dat begrijpt Ontzorgd Verhuizen als geen ander.

Daarom helpen wij u graag. Ontzorgd Verhuizen is verhuisexpert voor verhuizingen naar een zorginstelling. Wij nemen alle zorgen van u over. We kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren. En dat doen we graag voor u!
Hulp bij verhuizen van 55-plussers

Heeft u geen of te weinig hulp bij uw verhuizing? Heeft u iemand nodig die alles overziet en regelt? Ontzorgd Verhuizen begrijpt dat verhuizen naar een andere woning stress met zich meebrengt. Dat u misschien niet goed weet waar u moet beginnen. Ontzorgd Verhuizen is gespecialiseerd in verhuizingen van 55-plussers naar een andere woning. U heeft er geen omkijken meer naar.
Uw wensen staan bij Ontzorgd Verhuizen centraal

Wij kunnen de verhuizing van A tot Z voor u regelen. Dit geeft u rust en ruimte. Zo kunnen wij u helpen met uw oude woning. Deze moet opgeleverd worden aan de verhuurder, of te koop gezet worden bij een makelaar. Wij zorgen ervoor dat uw oude woning er weer netjes uitziet. Ook nemen we contact op met alle instanties die op de hoogte moeten zijn van de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de gemeente, verzekeringsmaatschappijen, telefoon, energieleverancier en krant.
Voordat u verhuist, kunnen wij u helpen met uw nieuwe woning. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe vloerbedekking of gordijnen nodig? Wilt u een pad aanleggen in de tuin? Maar ook andere bijkomende klusjes kunnen we van u overnemen. U kiest zelf uit wat u mooi vindt. Wij zorgen ervoor dat alles goed, netjes en op tijd voor elkaar is.

Dan gaat u verhuizen. Natuurlijk zijn wij erbij! Wij zorgen voor een erkend verhuisbedrijf en overzien dat alles juist en netjes gebeurt. Wij helpen u verhuizen. In- en uitpakken van uw spullen, installeren van tv, telefoon en computer, ophangen van schilderijen en lampen. Wat u maar wilt.
Ga voor hulp bij verhuizen een persoonlijk, gratis en vrijblijvend een gesprek aan met Ontzorgd Verhuizen. Wij houden rekening met uw wensen en situatie. En nemen de tijd. Omdat wij vinden dat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Verhuisservice na Overlijden:
wij de verhuiszorgen, u tijd voor het afscheid.
Overlijden van uw ouder of partner is soms aanleiding voor een verhuizing of huisuitruiming. Dat betekent minder tijd en gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen. Terwijl dat zo belangrijk voor u is. Wij kunnen alle praktische zaken rondom de verhuizing van u overnemen met onze Verhuisservice na Overlijden. Zodat u tijd heeft voor elkaar en voor het afscheid.

Een verhuizing of huisuitruiming op korte termijn
Een verhuizing of huisuitruiming na overlijden moet vaak op zeer korte termijn gebeuren. Een enorme extra zorg! Ontzorgd Verhuizen neemt u met de Verhuisservice na Overlijden alle romslomp en zorgen uit handen.

U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en duidelijkheid
Als verhuisexpert weten wij als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Bovendien werken wij uitsluitend samen met erkende verhuizers. Ook weet u van tevoren precies wat u aan ons betaalt. En dat is vaak minder dan u denkt! Omdat u via ons korting op het tarief van de verhuizer en andere toeleveranciers krijgt.
Uw verhuizing is in vertrouwde handen
Wij werken persoonlijk en met aandacht voor u: de mens achter de verhuizing. Niet alleen uw spullen, maar vooral uw situatie en wensen staan bij ons centraal. U geeft aan waaraan u behoefte heeft, wij voeren vertrouwd en zorgvuldig uw wensen uit.

Verhuizen na overlijden van uw partner
Verhuizen naar een andere woning of (zorg)appartement? U kunt de verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Maar denk ook eens aan deze zaken:
•Begeleiden van de verhuizing
Wij zijn uw ogen en oren en zorgen dat alles netjes terechtkomt waar het hoort.
•Installeren van telefoon en televisie
Lampen en schilderijen ophangen, kasten in elkaar zetten: alles om u zo snel mogelijk thuis te voelen in uw nieuwe woning.
•Opleveren oude woning aan de verhuurder
Of contact opnemen met de makelaar bij verkoop. De nieuwe woning kunnen we schoonmaken, schilderen of stofferen.
•Wijzigen persoonlijke gegevens bij organisaties
Verzekeraar, abonnementen, huisarts, thuiszorg of notaris: we zorgen ervoor dat iedereen het nieuwe adres kent.

Woning opleveren na overlijden van uw vader of moeder
Moet de ouderlijke woning of het (zorg)appartement leeg en schoon worden opgeleverd? Onze verhuisservice regelt alle praktische zaken. Vlot en adequaat: binnen enkele dagen, als dat nodig is. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen en situatie. Van tevoren stemmen we goed af wat u zelf wilt doen en wat u ons laat uitvoeren. Alles is mogelijk:
•Regie tijdens de verhuizing
Alles op de juiste plek en bij de juiste persoon. Onverwachte, waardevolle zaken? Die houden wij voor u apart.
•Inboedel verwarmd en veilig opslaan
U kunt later alles rustig uitzoeken. Opslag is de eerste maand zelfs helemaal gratis. Overtollige inboedel voeren we af.
•Contact opnemen met instanties
Notaris, verhuurder, verzekeraar, abonnementen: we zorgen ervoor dat alle instanties op de hoogte zijn.

Ook Ontzorgd Verhuizen na overlijden van een dierbare?
Ga voor onze Verhuisservice na Overlijden een persoonlijk, gratis en vrijblijvend gesprek aan met Ontzorgd Verhuizen.

Wij de verhuiszorgen na overlijden. U tijd voor het afscheid.
Verhuisservice Zorginstellingen: altijd maatwerk

Krijgt uw organisatie te maken met een verbouwing of nieuwbouw? Dit betekent een (interne) verhuizing van uw bewoners. Onze Verhuisservice Zorginstellingen zorgt ervoor dat u gewoon uw dagelijkse werk kunt blijven doen. We houden rekening met de wensen en situatie van uw bewoners. En kunnen de verhuizing van A tot Z van u overnemen. Dat is wel zo efficiënt.
Verhuisservice Ontzorgd Verhuizen: voor zorginstellingen

Onze Verhuisservice Zorginstellingen zet zich in voor een zorgeloze verhuizing van senioren en bewoners van zorginstellingen. Wij vinden het belangrijk dat deze doelgroep zo weinig mogelijk stress ervaart van de noodzakelijke verhuizing. Dankzij onze ruime ervaring weten wij waar uw bewoners behoefte aan hebben: rust en ruimte. Onze verhuisservice is altijd maatwerk, waardoor zorginstellingen en hun bewoners zoveel mogelijk ontlast worden.
Verhuisservice Zorginstellingen: hoe werkt dat binnen mijn organisatie?

Terwijl u gewoon uw dagelijkse werk kunt blijven doen, zorgen wij ervoor dat de verhuizing op rolletjes loopt. Met een verhuisplan op maat zorgt onze Verhuisservice Zorginstellingen voor controle, overzicht én grip op de kosten. Wij treden op als centrale schakel tussen alle partijen. En u krijgt één vertrouwd aanspreekpunt die alles bij elkaar brengt, organiseert en coördineert. U heeft geen omkijken meer naar de verhuizing.
Verhuisservice Zorginstellingen: ook voor individuele bewoners

Voor uw bewoners is een verhuizing naar uw instelling vaak erg stressvol. Zij zijn vaak kwetsbaar en hebben extra hulp nodig. Onze Verhuisservice Zorginstellingen biedt hun persoonlijke aandacht en zorg. Omdat een verhuizing, juist voor hen, veel meer is dan dozen van A naar B brengen. Wij geven ze voor, tijdens én na de verhuizing rust en ruimte. Met speciale aandacht voor hun wensen en situatie. Deze aanpak heeft een grote meerwaarde voor uw bewoners.
Ga voor onze Verhuisservice Zorginstellingen persoonlijk en vrijblijvend een gesprek aan met Ontzorgd Verhuizen. Wij houden rekening met uw wensen en situatie, en de wensen van uw bewoners. Wij nemen de tijd. Omdat iedereen een zorgeloze verhuizing verdient.