Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Apollo
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Apollo
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Apollo
Scharenburg 8
1046BB Amsterdam

tel: 020 4113424

Extra informatie

Verhuisbedrijf Apollo is een jong, dynamisch bedrijf uit Amsterdam met medewerkers die een ruime ervaring hebben binnen de branche. Van een eenvoudige verhuizing tot de meest complexe situaties. We hebben alles in huis voor een succesvolle bedrijfs- of projectverhuizing. Uiteraard werken we met het modernste materieel. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze voelen zich persoonlijk betrokken, zijn flexibel en probleemoplossend. Als de situatie tijdens het traject verandert, spelen ze snel en vakkundig in op de nieuwe omstandigheden. Een tevreden klant, daar gaan wij voor. En dat wordt gewaardeerd! Misschien wel het beste bewijs is de groei van ons bedrijf, de meeste nieuwe klanten zijn namelijk een vaste relatie geworden.
CO2-neutraal verhuizen

De Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche, biedt consumenten voorafgaand aan de verhuizing de mogelijkheid om deze compensatie op te nemen in de verhuisovereenkomst. Consumenten die CO2-neutraal willen verhuizen kunnen voortaan de CO2-uitstoot van hun verhuizing laten compenseren. Als Erkend Verhuizer biedt Verhuisbedrijf Apollo u de mogelijkheid om hieraan mee te doen.
Garantiecertificaat

Voor iedere consumentenverhuizing verstrekte de Erkende Verhuizers al een Garantiecertificaat, die de consument harde waarborgen biedt ten aanzien van nakoming en aanbetaling. Nieuw is dat de consument nu ook de keuze heeft om een Garantiecertificaat met CO2-compensatie af te nemen.
Carbon footprint

De CO2-compensatie van Erkende Verhuizers is berekend op basis van een ruime gemiddelde 'Carbon footprint' van een consumentenverhuizing. Hierbij wordt het energieverbruik tijdens uw inboedelverhuizing, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, omgerekend naar CO2-uitstoot. Deze berekening is zo ruim gehouden dat altijd voldoende wordt gecompenseerd.
Compensatie

Bij de aanpak van CO2-uitstoot in de branche staan voorkomen en reductie van uitstoot voorop. Voor wat overblijft aan uitstoot zetten Erkende Verhuizers in op compensatie, door een even grote hoeveelheid schone energie op te wekken in een Gold Standard-project (in 2003 mede opgericht door het Wereld Natuur Fonds). Gold Standard-projecten geven geregistreerde certificaten (‘credits’) uit op basis van de productie van duurzame energie. Hierdoor is het voor u mogelijk om de certificaten te traceren tot de bron. Zo weet u zeker dat er ook daadwerkelijk een bepaalde hoeveelheid duurzame energie is opgewekt.

Specialiteit
  • Digitalisering
  • Facilitymanagement en ondersteuning
  • Particuliere verhuizingen (nationaal en internationaal)
  • Bedrijfs- en projectverhuizingen
  • IT-service en IT-verhuizingen
  • Opslag verhuisgoederen
  • Speciaal- en machinetransport
  • Archiefbeheer