Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Apollo
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Apollo
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Apollo
Scharenburg 8
1046BB Amsterdam

tel: 020 4113424

Extra informatie

Welkom bij Verhuisbedrijf Apollo! Verhuisbedrijf Apollo uit Amsterdam is een jong, dynamisch bedrijf met medewerkers die een ruime ervaring hebben binnen de branche. Van een eenvoudige verhuizing tot de meest complexe situaties. We hebben alles in huis voor een succesvolle bedrijfs- of projectverhuizing. Uiteraard werken we met het modernste materieel. Onze medewerkers verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze voelen zich persoonlijk betrokken, zijn flexibel en probleemoplossend. Als de situatie tijdens het traject verandert, spelen ze snel en vakkundig in op de nieuwe omstandigheden. Een tevreden klant, daar gaan wij voor. En dat wordt gewaardeerd! Misschien wel het beste bewijs is de groei van ons bedrijf, de meeste nieuwe klanten zijn namelijk een vaste relatie geworden.
Bedrijfs- en projectverhuizingen

Overleg voorbereiding verhuizing
Iedere geslaagde verhuizing begint met een goede voorbereiding. Na een grondige inventarisatie van uw eisen en wensen ontvangt u van ons een realistische offerte, waarin de kosten voor de verhuizing helder zijn gespecificeerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Transparantie als basis voor vertrouwen.

Zo werkt het
In overleg met u maken we vervolgens eerst een globale planning voor het gehele verhuisproject, om daarna een meer gespecificeerd logistiek draaiboek op te stellen. Alles gericht op het zo soepel mogelijk laten verlopen van uw verhuizing, met een minimale verstoring voor uw medewerkers en uw bedrijfsprocessen.

Niet alleen in Amsterdam
Geen verhuizing gaat ons overigens te ver. Weliswaar is Apollo van huis uit een Amsterdams bedrijf, maar we zijn er trots op te kunnen beschikken over een netwerk van agenten over de hele wereld, met uiteraard uitsluitend vakkundig personeel. Ook in eigen land helpen we u probleemloos met uw bedrijfsverhuizing, ongeacht waar u vandaan komt of naar toe wilt. U kunt met ons dus letterlijk alle kanten op.

Extra hulp met verhuizen
En mocht u voor de fysieke verhuizing uit al wat hulp in de verhuishouding kunnen gebruiken, dan kunnen we daar ook een prettige mouw aan passen. Variërend van incidentele klusjesmannen tot allround projectondersteuning. En ook na afloop van de verhuizing laten we u natuurlijk niet zitten. Behalve met uw benen op het bureau...

Specialiteit
  • Digitalisering
  • Facilitymanagement en ondersteuning
  • Particuliere verhuizingen (nationaal en internationaal)
  • Bedrijfs- en projectverhuizingen
  • IT-service en IT-verhuizingen
  • Opslag verhuisgoederen
  • Speciaal- en machinetransport
  • Archiefbeheer