Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Hulshoff
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactgegevens
Verhuisbedrijf Hulshoff
tt. Vasumweg 31
1033SB Amsterdam

tel: 0900-3456666

Extra informatie

Verhuisbedrijf Hulshoff, een familiebedrijf met ruim 150 medewerkers uit Amsterdam, brengt haar klanten verder door facilitaire werkzaamheden volledig uit handen te nemen. Zo kunnen klanten van Hulshoff zich richten op de essentie van hun onderneming. Verhuisbedrijf Hulshoff uit Amsterdam zorgt continu voor innovatieve en passende oplossingen en vormt zo een betrouwbare en professionele serviceorganisatie.
Al sinds 1935 staat de balans tussen belangen op korte- en lange termijn voorop. Daarom werkt Hulshoff volgens de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en hanteren we de eisen van het KVGM-systeem (Kwaliteit Veiligheid Gezondheid en Milieu).
De dienstverlening is onderverdeeld in drie segmenten; projectverhuizing, archiefbeheer en digitalisering. Het fundament van de Hulshoff dienstverlening bestaat uit het bieden van maatwerk, een betrokken werkwijze en een vast aanspreekpunt binnen de Hulshoff organisatie voor alle klanten. Alle processen zijn zo ingericht dat de belasting van de klant minimaal is, maar het service- en kwaliteitsniveau aan de hoogste eisen blijft voldoen.