Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Mysks
Amsterdam
Terug naar verhuisbedrijven in Amsterdam


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Mysks
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Mysks
Johan van hasseltweg 54
1022 WV Amsterdam

tel: 020 6374727

Extra informatie

Mysks is gespecialiseerd voor Transport, verhuizing, Studentenhuizen, bedrijfverhuizing losse verhuizer, verhuisattributen, verhuiswagen, verhuislift verhuisbus en nog veel meer!!!
U kunt binnen 24 uur over een gratis offerte op maat beschikken, met een gegarandeerde prijs garantie voor alle diensten van MYSKS De kwaliteit van Mysks klanttevredenheid 'Verhuizer' wordt regelmatig getoetst aan zware eisen. Ook onze goed opgeleide medewerkers zijn zich terdege bewust steeds weer die erkenning te moeten waarmaken. Bij MYSKS bent u gegarandeerd van veel deskundigheid en vakmanschap.
Bij MYSKS verhuizing zijn uw inboedels verzekerd. Mysks Verhuizers voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Daarnaast staat deze organisatie garant voor nakoming van de uitspraken via de Geschillencommissie Verhuizen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare verhuizer.