Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf
Verhuisbedrijf Move-up
Arnhem
Terug naar verhuisbedrijven in Arnhem


Offerte aanvragen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Move-up
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

Contactgegevens
Verhuisbedrijf Move-up
Jansbuitensingel 29-4
6811 AD Arnhem

tel: 026 - 3218881

Extra informatie

De kracht van Verhuisbedrijf Move-up uit Arnhem!
Verhuisbedrijf Move-up is niet voor niets een bekende naam in de verhuiswereld. Door persoonlijke ervaring in de verhuisbranche en veel contacten is Verhuisbedrijf Move-up uit Arnhem uitgegroeid tot wat het nu is: een professioneel uitzendbureau voor verhuizers.
We werken vooral samen met verschillende verhuisbedrijven uit regio Arnhem. Ook landelijk draaien we regelmatig mee in verhuisprojecten met onze uitzendkrachten. Het verhuisteam van Move-up bestaat uit gemotiveerde verhuizers die van aanpakken weten. Of het nu om projectmatige verhuizingen gaat of particulier, de kennis en kunde is in huis.

Verhuisteam versterken?
Als verhuizer heb je een afwisselende baan. Ook moet je creatief zijn en van aanpakken weten. Hoe krijg je die bank in dat smalle pand met onmogelijke trappen? Goed kunnen samenwerken is daarbij belangrijk. Het is een afwisselende en uitdagende baan. Wil je als verhuizer aan de slag? Kijk bij werknemers of het iets voor jou is!